2777
2789
عنوان

صاف کردن مکرر گلو😭

119 بازدید | 13 پست

نمیدونم چمه هربار هردکتری ک رفتم یه نظری داده. یکی گفت رفلاکسه یکی تیک عصبی یکی..

دارم دیوونه میشم انقدر گلومو صاف میکنم که حس میکنم الانه ک حنجره م پاره شه حالا بماند ک چقد رو مخ بقیه هستم خسته شدم دیگ🤦🏻‍♀️

کسی راه حلی تجربه ای چیزی داره دوستان؟!

دائم الخسته‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه پس رفلاکس داری مثل من

نمیدونم رفلاکسم اینجوریه ک معده م نه ترش میشه نه هیچی صرفاً سوزشه

چنددددسالم هست انواع و اقسام دارو مصرف میکنم براش ولی هیچی ب هیچی:(💔

دائم الخسته‌.

اره تیک عصبیه

منم ی مدت همش بینیمو میکشیدم بی دلیل. همه عصبی شده بودن

ی مدتم محکم پلک میزدم. ینی چشامو محکم فشار میدادم رو هم، دوران امتحاناتم که هم بیخواب بودم هم مضطرب

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اگه حس میکنی چیزی توی گلوته مثلا یه لقمه غذا ک گیر کرده اون بخاطر رفلاکسه و اسید معدت زیاده و باعث التهاب شده باید بری متخصص درست و حسابی گوارش اگه گلوت همیشه خلط داره ک مشکل چیز دیگست

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

اگه حس میکنی چیزی توی گلوته مثلا یه لقمه غذا ک گیر کرده اون بخاطر رفلاکسه و اسید معدت زیاده و باعث ا ...

هیچکدوم اینا نیس

دیدین مثلاً آدم زیاد صحبت میکنه گلوش خشک میشه و باید صافش کنه اهم و اهومم

حس میکنم یه چیزی گلومو گرفته اینجوری.

دائم الخسته‌.

نمیدونم رفلاکسم اینجوریه ک معده م نه ترش میشه نه هیچی صرفاً سوزشهچنددددسالم هست انواع و اقسام دارو م ...

دقیقا مثل من هیچ دارو معده ای اثرنداره پرهیز غذایی هم دارم   سوزش گلو ومشکل بلع .رفلاکس خاموشه . من می‌خوام دارو گیاهی امتحان کنم ببینم چه میشه😥   

دقیقا مثل من هیچ دارو معده ای اثرنداره پرهیز غذایی هم دارم سوزش گلو ومشکل بلع .رفلاکس خاموشه . من ...

من مشکل بلع و سوزش گلو اینا ندارم

ولی دارو گیاهی و شیمیایی هم ترکیبی دارم میخوره دریغ از یه ذره نتیجه:))😂دیگه موندم بخدا 

دائم الخسته‌.