2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز تو اینستا دیدم با جوشوندن مرغ و دور ریختن آبش تمام پروتئین و ویتامین مرغ رو دور میریزیم اون کف روی آب  مرغ رو آزمایش کردن ذره ای هورمون نبود فقط ویتامین و پروتئین بود🤦‍♀️  

زرد چوبه فلفل سیاه پاپریکا فلفل قرمز زنجبیل دارچین ادویه کاری یا ادویه مرغ

هویچ

، فلفل دلمه اگه خواستی ورقه ایی، کمی بذار

اگه خواستی قرمز باشه رب گوجه

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره چی بخوای درست کنی 

اگه زرشک پلو ک هیچوقت لازم نیست مرغ و بچوشونی

فقط برای پنج شیش ساعت زعفران و زدچوبه و فلفل دلمه و پیاز بزن بذار یخچال استراخت 

تو روغن داغ سرخ کن و بریز تو سست 

زرشک پلو فوق العاده میشه 

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
مثلا فردا میخوام سرخ کنم حالا از الان تو مواد بذارم چه فایده وقتی تو آب جوش بخوام ابپز کنم

مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه و هویج و نمک و فلفل زردچوبه و کمی پودر سیر و دوقاشق سس مایونز و ابلیمو بزار تو اب زیرشو روشن کن بعد ک پخت از تو اب دربیار سرخ کن

تو یک ظرف کوچیک چنتا زغال سرخ و داغ رو بریز ؛ روش روغن بریز بزار تو ماهیتابه مرغت درش رو چند دقیه ببند مزه مرغ دودی میده😋 وای گشنم شد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه و هویج و نمک و فلفل زردچوبه و کمی پودر سیر و دوقاشق سس مایونز و ابلیمو بز ...

راسی من در اخر اگ اب مرغ بخوام

رب رو با روغن سرخ میکنم میریزم تو اب مرغی ک مونده 

اینحوری هم مرغ سرخ کرده دارم هم اب مرغ

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچها واسه بوی ضخم مرغ

همیشه وقتی مرغ رو میخرید جندساعت بذارید تو اب نمک باشه 

قول میدم مرغ اصلا بو نمیده

مثه دستور اکبر جوجه ک میذاریمش تو اب نمک و سرخ میکنیم 

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
ادم چندشش میشه من فقط خونه خودم مرغ میخورم جایی دیگه اعتماد نمیکنم

جوجه کباب هم همون مرغه اونو هیچکس نمیجوشونه اونوقت نمیدونم از کجا درومد که یکبار بجوشونیم  مرغ رو آبش رو بریزیم دور یعنی همیشه همین بوده خرافاتی هستیم بلا نسبت جمع و شما