2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۶ ساله نرفتم چند هفته ای هست خیلی هواییم برم ولی نمیشه که نمیشه 💔

من قشنگ ۱۴ ساله که نرفتم بعد یکسری که جز ظلم و بدگویی هیچ چیزی بلد نیستن و همش مشهد و زیارت اند باید هی برن و بیان 

حداقل خیلی ها که جز ظلم و دل شکوندن چیزی بلد نیستن را دوست داره

عزیز دلممممم،قربونت برم.میدونم چقدر دیدن حرم براد لذت بخشه،ولی خب فقط که فاصله مکانی مهم نیست.زنگ بزن به حرم و تلفنی زیارت کن.ببین من هفته پیش امتحان کردم.اخ ه لذتی داشت.چشماتو که میبندی انگار تو بهش  اقا امام رضایی.

عزیز دلممممم،قربونت برم.میدونم چقدر دیدن حرم براد لذت بخشه،ولی خب فقط که فاصله مکانی مهم نیست.زنگ بز ...

میدونم ولی میدونی دلم میخواست که برم مشهد 

واقعا دلم شکست 💔💔💔💔تو عمر ام اینجوری ناراحت نبودم

من قشنگ ۱۴ ساله که نرفتم بعد یکسری که جز ظلم و بدگویی هیچ چیزی بلد نیستن و همش مشهد و زیارت اند باید ...

ببین اینا ملاک و مدرک نیست.ما که از دل و وجود اونا خبر نداریم.ادما را نمیشه با مقیاس خودمون قضاوت کنیم.

تو دلت را با بنده های خدا صاف کن و برا خودت و بقیه خیر بخواه.بعد ببین که خیر برات جاری میشه

میدونم ولی میدونی دلم میخواست که برم مشهد واقعا دلم شکست 💔💔💔💔تو عمر ام اینجوری ناراحت نبودم

اخی،همین دل شکستنه بعدا میبینی چقدر می ارزیده،راضی بودی هر روز اینجور دلت بشکنه.همین الانم کم از زیارت بعشت اقا نداره که.

ببین اینا ملاک و مدرک نیست.ما که از دل و وجود اونا خبر نداریم.ادما را نمیشه با مقیاس خودمون قضاوت کن ...

من دلم از اول با همه صاف بوده فقط کارهایی که در حق ام انجام دادن را میگم که چیا که پشت سرم نگفتن و.... 

من دلم از اول با همه صاف بوده فقط کارهایی که در حق ام انجام دادن را میگم که چیا که پشت سرم نگفتن و.. ...

میفهمم،ببین هر چیزی سر جای خود جواب داده میشه،شک نکن.فقط اینکه نماز و زیارت و ...دلیل بر خوبی قطعی ادما نیست که.مثلا من خودم گناهکارم ولی عاشق مشهد،خب اینو نمیشه که به پای امام رضا نوشت،دلم میخواد همه امرم مشهد باشم.اصلا میشینم تو حرم غصه هام یادم میره.بین هر سفری و مشهد انتخابم مشهده.اما حالا بقیه باید بگن چرا این که گناهکاره دم به دیقه میره مشهد ؟؟

بهترین کار همونه که گفتمزنگ بزن حرم و تلفنی حرف بزن.اصلا ذون هیاهوی حرمو میشنوی دلت زیرو رو میشه.حتما امتحان کن.همین الان بزن