2777
2789

خواهر شوهر من خیلی عوضیه چند شب پیش ما خونه مادرشوهرم بودیم ما ماشینمونو نبردع بودیم ب خاطر بارداریه من گفتیم پیاده بریم ک پیاده روی کرده باشیم برگشتنی من نتونستم پیاده برگردم پدرشوهرم ب دخترش گفت ماشینتو بده ببرمشون این نداد پدرشوهرم منو با ۹ماه شکم و شوعرم مجبور شد با موتور ببره این درصورتیه ک شوهر من همه جوره هواشونو داره خرجشونو میده بد امشبم من خونشون بودم پدرشوهرم گفت ب خواهرشوهرم ماشینم نیست هوا خیلی سرده سوییچتو بده ی دیقه برم تا جایی بیام ک دختره بهش نداد منم دیدم نمیده بردم سویییچ ماشین خودمو دادم بهش گفتم با ماشین من برو شوهرم نبود دیگه اومدم خونه حرف باباش شد ک چقدر اذم خوبیه و همه دوسش دارن من گفتم من باباتو عین بابای خودم دوست دارم امشب دیدم ابجیت سوییچ ماشینشو نداد من سریع دادم بهش حالا میگم حرفم ب جا بوده ؟؟؟یا بیخودی حرف زدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه روی تک تک جملاتت انقدر فکر می کنی؟؟؟

دوتا جمله معمولی بینتون رد و بدل شده دیگه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃