2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 227113 بازدید | 1582 پست
تازه همون روز ی سوتی دیگه هم دادم کنار خونه بابابزرگم تکیه ست داشتیم راجب محرم صحبت میکردیم بعد من ب ...

،😆😆😆😆😆😆😆😆واااییی عاالی بود اصلا 

آرامِ جـان منـ بـاش 🤍 مــاه مَـن بـاش ..                  دلـتنگـَم روی شـانه ات گـریه مـی خـواهمَ🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم سوتی بودم دست و پا درآوردم 😂

دقیقااا منم روم نمیشه اینجا بگم خدای سوتی هستم خودم  

آرامِ جـان منـ بـاش 🤍 مــاه مَـن بـاش ..                  دلـتنگـَم روی شـانه ات گـریه مـی خـواهمَ🥀

فک کنم تو دلش گفت یعنی عموم بعد اونکارا اومده تعریف کرده پیش بقیه این چی میگه پس😂😂😂

😂😂😂وااای نه 

😂😂

دوست من شبیه پسره و….

یه بار با مدیر مدرسمون رفته بودیم بیرون کلاس ۱۱ بودم

بعد ما دم در خلیج فارس وایساده‌ بودیم تا اسنپ بیاد گوشیش زنگ خورد رفت جواب بده

من عادت دارم دستشو عاشقانه میگیرم😂🥲😶

بعد که رفت تومور صحبت کنه من سرم تو گوشی بعد دست ی پسری که کنارم بود رو گرفتم تا چند دقیقه هم نگاه نکردم

دوستم اومد گفت چیکار میکنی؟دست کیو گرفتی گفتم چی مییگیییییی

بعد نگاه کردم گفت ببخشید پسره گفت اشکال نداره

خواستم زمین دهن باز کنم برمممم توشششش

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
دقیقااا منم روم نمیشه اینجا بگم خدای سوتی هستم خودم

من یه بار تو تهران رفتم لبو بخورم از کنار خیابون .

لبوها که تموم شد بهش گفتم 

آبش رو هم بریز😐😐😐

یعنی یه مرده اونجا بود زد زیر خنده از دهنش لبو پرید بیرون 

از خجالت آب شدم 😐

دم در خلیج‌فارس کجاست ؟؟

توی شیراز 

بزن گوگل‌میاره عزیزم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

[QUOTE=368396838]من یه بار تو تهران رفتم لبو بخورم از کنار خیابون . لبوها که تموم شد بهش گفتم  آبش رو هم بریز...[/QUOT

واااایییی😂😂😂