2777
2789

سلام خوبید تو تاپیک های قبلیتون دیدم اینستاگرامتون تعلیق شده بود درست عین من مال منم الان اینجوری شده تجدید نظر کردم ولی ۲۴ ساعت رو گذشته درست نشده😭😭خیلی نگران پیجم هستم مال شما برگشت؟؟؟میشه لطفا جواب بدید🥺🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبید تو تاپیک های قبلیتون دیدم اینستاگرامتون تعلیق شده بود درست عین من مال منم الان اینجوری شد ...

سلام بله مال من برگشت چون هیچ خطایی نکرده بودم اینستاگرام ازم خواست که از صورتم ویدیو بفرستم تا تشخیص بده ربات نیستم اینکا ر و انجام دادم و یکی دوروز بعدش برگشت

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
سلام بله مال من برگشت چون هیچ خطایی نکرده بودم اینستاگرام ازم خواست که از صورتم ویدیو بفرستم تا تشخی ...

مال منم اونجوری شده تجدید نظر کردم دو روزه خبری نیست چند روز طول میکشه تا ویدیو بخواد؟؟؟

مال منم اونجوری شده تجدید نظر کردم دو روزه خبری نیست چند روز طول میکشه تا ویدیو بخواد؟؟؟

همون اولش میخواد اگه نخواست ینی لازم نیست واسه شما برمیگرده ظرف۲۴یا۷۲ساعت

همون اولش میخواد اگه نخواست ینی لازم نیست واسه شما برمیگرده ظرف۲۴یا۷۲ساعت

انشالله که همونجور باشه ۳۶ ساعت گذشته ولی برنگشته بصورت کاربر اینستا دراومده کلا فقط ایمیل ازم خواست و کدی که به ایمل اومد رو دادم تجدید نظرم ثبت شد خیلی برام مهمه کاش برگرده

انشالله که همونجور باشه ۳۶ ساعت گذشته ولی برنگشته بصورت کاربر اینستا دراومده کلا فقط ایمیل ازم خواست ...

نگران نباش برمیگرده  از منم یبار ایمیل خواست بعد به ایمیلم پیام اومد ک کاربریت برگشته

منم معتقدم روز مرد رو به برادر هم باید تبریک گفت..

اینجا گفتم همه نی نی سایتی ها حمله کردن...

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

منم معتقدم روز مرد رو به برادر هم باید تبریک گفت..اینجا گفتم همه نی نی سایتی ها حمله کردن...

وااااا اینجا کلا با حقیقت مخالفن همه