2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازیگریش عالیه

فصل اول درجه یک 

ولی فصل‌های بعدی همش شعار و جو زدگی و حماقت هایی که اصلش باعث بدبختی یک مملکت شد 

رهی آخر فصل اول دیگه به عنوان نوه اوس حسین میمونه خونه شون. با اینکه شک دارن واقعا نوه خودشون باشه 

فصل دوم بزرگ شده و داماد یه بازاری پولدار میشه ولی دوستای ناباب و احمقش پاشو به تظاهرات و سخنرانی و فیضیه و ... باز میکنن و میفته زندان. زنش هم طلاق میگیره و بارداری اش رو مخفی میکنه . شاپرک یواشکی کمکش میکنه که حکم سنگین براش ندن و تموم 

تو فصل سه با اون همه استعداد نقاشی و هوش بالا، یه دکه روزنامه فروشی داره و بازم سرش درد میکنه برا اعلامیه و تظاهرات و دوباره میفته زندان و شکنجه . باز دوباره شاپرک از مرگ نجاتش میده و دیکه میفته تو جریان انقلاب .. 

و رهی به شاپرک و جمیله کمک میکنه از ایران فرار کنن. دم مرز جمیله اعتراف میکنه که تمام این سالها میدونسته رهی نوه بهادری هاست 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عجیبه هوای جمیله رو داشته همش تنش بزای دردسر میخارید

نه به خاطر شاپرک به جمیله کمک کرد 

جونش رو مدیون شاپرک بود. بماند که عاشقش هم بود 

حتی شاپرک هم عاشق رهی بود ولی مجبور شد با پسر یه تیمسار ازدواج کنه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

واقعا تا بزرگ شد خودسر و بی کله بود و دائم فضولی می‌کرد تو کاری که بهش مربوط نبود.

من فصل آخر رو فقط روشن میکردم و در حین انجام کارام به دیالوگ ها گوش میدادم. فقط هرجا خونه بهادری ها و شاپرک بود رو نگاه میکردم 

بچه رهی چی بود فهمید پدرش کیه

نه . پدرخوانده اش اومد به رهی نشونش درد ولی از رهی خواست که زنش و پدرزن رو حلال کنه که ازش مخفی کردن ولی آرامش بچه رو به هم نریزه 

فقط رهی به شاپرک گفت که یه بچه داره  

هعیبر اساس واقعیت بوده ؟؟ چون شخصیت تو نت زدم واقعی بودن

فکر نکنم. بعضی شخصیت ها خوب واقعی بودن ولی کلا فیلم داستان بود

کلا هر سریالی که شروع خوب داره یهو افت میکنه مخصوصا اینکه اکثر سریال‌ها وارد داستان انقلاب و ساواک و ...میشه 

الان سریال سوجان هم همین شد وارد داستان انقلاب و اعلامیه و ضبط صوت و ساواک و...شد

انگار بلد نیستن یه سریال خانوادگی درست بسازن حتما باید سیاسی  بشه سریال

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....