2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی ممنوع شد ❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10535 بازدید | 324 پست

من تاپیک رو برای اگاه سازی دوستان زدم که بدون تعصب بررسی کنن و علم شون رو در این زمینه بالا ببرن 

ولی یه عده با تعصب تاپیک رو به حاشیه بردن 

دوس ندارم دعوا و توهینی صورت بگیره 💜🌺

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط از خطر افزایش گفت همین؟؟؟؟این همینه؟؟؟؟خب منم سه ساعته دارم میگم ازدواج فامیلی ریسک بیماری رو دو ...

بله همین

خانوم چرا تهمت میزنین! استدلال کنید از حرفای من که چنین حرفی رو زدم

استدلال هم نکردید کامنت بنده ر‌و ریپلای کنید متوجه بشم

من گفتم اکثر ازدواج ها ما فامیلی هست و هیچ گونه از این مشکلات نیست و صد البته ذکر کردم داخل کامنتا که احتمالش هست اما فقط احتماله، قطعیتی نیست ،خود صاحب نظران این حیطه هم با قطعیت منع نکردن

شما مدعی دانشمند بودن در این حیطه شدین و نسخه منع بودن پیچیدین😄

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

هرکسی دوست داشت تو گوگل سرچ کنه و مطالعه کنه 

من تاپیک رو قفل میکنم تا از این بیشتر دعوا نشه🌺

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بله همینخانوم چرا تهمت میزنین! استدلال کنید از حرفای من که چنین حرفی رو زدماستدلال هم نکردید کامنت ب ...

احتمال رو به قطعیت هست

من تاپیک رو برای اگاه سازی دوستان زدم که بدون تعصب بررسی کنن و علم شون رو در این زمینه بالا ببرن ولی ...

خیلی خوب بود اتفاقا.

بااینکه ازدواج فامیلی اطرافم زیادع ولی حداقل به بچه‌های خودم در آینده بهشون میگم ازدواج فامیلی نکنن.(بچه ندارم الان)

تموم زندگیم خدا

که چنین حرفی نزدم و تهمته؟؟؟اینو من گفتم پس؟؟

من گفتم اینو نگفتم؟

داخل کامنتم این حرفو دوباره ذکر کردم

شما گفتین من میگم شما دروغ میگین!

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
خیلی خوب بود اتفاقا.بااینکه ازدواج فامیلی اطرافم زیادع ولی حداقل به بچه‌های خودم در آینده بهشون میگم ...

همین شما یک نفر هم اگاه بشی تا بیشتر مطالعه کنی خودش قدم بزرگیه عزیزم 

چه خوب که جبهه نمیگیرین