2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی ممنوع شد ❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10538 بازدید | 324 پست
اووفف قلبم ریخت فکر کردم تو ایران ممنوع شده آخه شش ساله با پسر عموم همو میخاییم خانواده ها مخالفن

اوخی چرا مخالفن؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره، ببخشید. حواسم نبود که اظهارات آیت‌الله فلان و بهمان مرجع دینی از پزشک‌ها و دانشمندان و افرادی ک ...

چیکار به مراجع داری😂 یکی مثل علامه جوادی تو دانشگاه های آمریکا ازشون دعوت میشده صحبت کنن 

تو چیکار میکنی؟😂💁🏻‍♀️🥳

اتفاقا میزننولی شماها پای منبر میشینین برا همین اطلاعاتی از علم و ژنتیک ندارین به جاش بقیه رو مسخره ...

ای جانم 

خانوم دکتر میشه منبع حرفاتون رو مستند ذکر کنید؟😃

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
[QUOTE=368221627]خانم فیزیولوژی خونده لازم نیست وقتی چیزیو نمیدونی با اطمینان راجع بهش نظر بدی؟ یک د ...

وای خدایا داره به من میگه چرا آمار حفظ کردی حتما کراش داشتی بهش نرسیدی

خودتون از این همه بی سوادیتون خجالت نمیکشین؟

سطح کسایی که داریم باهاشون بحث میکنیمو ببین فقط

بعضی ها . که دکتر میگه همون موقع مثلا مال ما گفتن کسی گوش نکرد الان طرف ۳ تا مریض داره

منم دیدم بچه ها به چیزای عجیب غریب حساسیت دارن ، مگس پشه نیشش میزنه صورتش باد میکنه دکتر گفته بود از ازدواج ژنتیکه تازه قبل ازدواج گفته بودن احتمال مشکل دار شدن ۴ درصده 

یکی که گوشش یه پره اضافی داره ، یکی کلش زیادی گندست دیر متوجه میشه ، یکی مشکل عجیب غریب روده و انحراف چشم و ضعیفی داشت 

مال همه شون دکتر گفته بود ژنیتیکیه 

همه میدونن این چیزا رو ولی خودشونو به خواب زدن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
اره کاش ممنوع بشهبحث یه بار ازدواج نیستوقتی قانونی باشه بعضی‌ها چند نسل ازدواج فامیلی می‌کنن که خیلی ...

👍🏻👍🏻

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من هم مخالفم البته نظرروبایدمحترمانه داد

باغریبه هم اگرچشموگوش خوب بازبشه ومعیارهای سطحی واحساسی وجودنداشته باشه ازدواج موفقیت آمیزخواهدبود

حس میکنم خونم باپسرعموهام وپسرعمه هام وپسزخالع هامو....یکیه

اماخب هرکس یه جورفکرمیکنه ودوست داره یکجورزندگی کنه ونمیشه نسخروبرای همه پیچیدوامیدوارم همه خوشبخت وعاقبت بخیربشن

دیلیلی نمیبینم برای شما توصیح بدم کسی که فکرش مشکل داشته باشه نمیتونی تعییر بدی

بله، به نظر من هم دیلیلی نیارید چون با دیلیل‌هاتون ذهنیتم تعییر نمی‌کنه.

︵ᴇɴᴛᴘ  ⁴ʷ⁵.  ⁺¹⁸ ᴜꜱᴇʀ ! ˚ 👾

حرف اسی درسته تو خانواده همسر منم ازدواج فامیلی خیلی  داشتن پسر خاله دختر خاله پسر عمه دختر دایی  و ۴ پنج تا بچه معلول هس و مشکل ژنتیکی زیاد کم خونی مینور و..

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اتفاقا میزننولی شماها پای منبر میشینین برا همین اطلاعاتی از علم و ژنتیک ندارین به جاش بقیه رو مسخره ...

بیخیال گل وقتی یه عده مقاومت میکنن دیگه توضیح اضافی باعث بی ارزشی خودمون میشه

مقاله کتاب و... زیاده 

سمت ما ازدواج ها اکثرا فامیلی هستنه مشکل تالاسمینه انواع سندرمنه جسمینه عقلیو نه هیچ چیز دیگه ای ندا ...

بالاخره چیزی هست

مثلا یه مورد دیدم همه چشم هاشون ضعیف

یا مشکل دندون دارن

با قلب

یا بهره هوشی کم

خدای نکرده حتما که نباید سندرم باشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ