2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی ممنوع شد ❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10099 بازدید | 324 پست
عزیزم منم دارم با آرامش میگم نوشتین کاش ایران هم ممنوع بشه درسته؟من میگم مثل غربی ها نباشیم هزارجور ...

تو اسیا هم این قانون هست 

الگوم غرب نیست 

نروژ رو هم گفتم چون امروز خبرشو شنیدم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بین یک مشت  زیست‌شناس و محقق حوزه ژنتیک و لقاح‌شناس! که دستاوردهای انقلابی‌شون رو اومدن رو کنن گیر افتادیم!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورم نمیشه خیلیا هنوز نمیدونن چرا ازدواج فامیلی بدهتازه میان میپرسن چرا یا به عشق و خوشبختی و اینا ...

پاسخشونو ندی سنگین تری.😂

گاهی از این حجم از نا آگاهی تعجب میکنم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تکلیف عشاق چی میشه

نمیدونم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

[QUOTE=368221627]خانم فیزیولوژی خونده لازم نیست وقتی چیزیو نمیدونی با اطمینان راجع بهش نظر بدی؟ یک در میلیون؟🤣 

قشنگ معلومه که فقط اماری حفطی  تو راس میگی این نفرتت از ازدواج فامیلی دو حالت داره یا کیس مناسبی ندارید در خانواده یا روش کراش زدی به قول امروزی ها دست رد به سینت زده و اینطور جبه گرفتی برای من طرز فکر شما ابدا ارزشی نداره ...فقط این همه ادعای معلولیت و مشکل تولد بچه های زنتیکی میگید به احتمال شما باشه اما تاحالا اسم ازمایش عربال گری و nT به گوشتون خورده...احتمال تولد بچه های مشکل دار به زیر عدد تک رقمی رسیده واقعا متاسف ام برای شما 

بین یک مشت زیست‌شناس و محقق حوزه ژنتیک و لقاح‌شناس! که دستاوردهای انقلابی‌شون رو اومدن رو کنن گیر ا ...

جالبه صاحب نظران این حیطه با این قاطعیت حرف نمی‌زنن😄

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
یادمه یه دوست لندنی داشتم وقتی فهمید ایران پسرعمو دخترعمو باهم ازدواج میکنن پشماش ریخته بود میگفت مگ ...

😂😂

اره کاش ممنوع بشه

بحث یه بار ازدواج نیست

وقتی قانونی باشه بعضی‌ها چند نسل ازدواج فامیلی می‌کنن که خیلی بده

البته الان بهتر شده نسبت به قدیم کمتر با فامیل ازدواج می‌کنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
من که از کل پسرای فامیل بدم میاد و بهشون حسی ندارم 😐🤣

😂همین درسته

آره، ببخشید. حواسم نبود که اظهارات آیت‌الله فلان و بهمان مرجع دینی از پزشک‌ها و دانشمندان و افرادی ک ...

قطعا برای من اولویت دین اسلامه ‌و حرف خدای خودم

اما جالبه بدونید دانشمندان هم با قاطعیت شما منع نمیکنن😄

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
جالبه صاحب نظران این حیطه با این قاطعیت حرف نمی‌زنن😄

به طور کلی دم زدن از  علم گرایی عمدتا از سمت افرادی انجام می‌شه که کمترین نسبت رو با علم دارند و چه بسا حتی کمترین آشنایی با مبانی علم ندارند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.