2777
2789
عنوان

شما باشین به این پدر تبریک میگین

472 بازدید | 73 پست

مامانم فوت شده  و از وقتی یادم میاد و بچه بودم پدرم مارو ول کرد و رفت تهران واسه کار .. بعد از چن سال برگشت و گفت ازدواج کرده با یه خانوم.. و کلا خونه زندگیش جدا بود و من و داداشم بدون پدر مادر بزرگ شدیم(پیش مادربزرگ پدریم)

خلاصش کنم ک هیچوقت ب من و داداشم رسیدگی نکرد و حتی عروسی داداشم نیومد..

من ۳۰سالمه و هیچ مهر پدری ازش ندیدم حتی یه سوزن برا جهازم بهم نداد .. و خونه و زمینشو ب نام زنش کرد و به اون دختر دیگش (از زن دوم) تا میتونه میرسه ..از دانشگاه آزاد بگیر تا انواع عمل ها و هزینه های دیگش..ولی من و داداشم هیچی ب هیچی..

الانم حدود۱ ماهه ک زنش ازش جدا شده و پدرم برگشته خونه مادربزرگم..و گاهی ک میرم سر بزنم از مامانبزرگم میبینمش ولی سرسنگینم باهاش چون وقتی گفتم چرا همه چیو ب نام زنت کردی گف شماها با من زندگی نمیکردین و هیچ حقی ندارین و بچه هام نیستین..

مامانبزرگم زنگ زده ک روز پدرو تبریک بگو بهش و گناه داره و ...

انقد ازش متنفرم ک حتی دوس ندارم پیام بدم واسه تبریک چ برسه زنگ😔

نمیدونم چیکار کنم

ببخشید ولی من تبریک نمیگفتم🫠

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمم دوس ندارم ولی مامانبزرگم میگ اون الان دلش شکسته خوشحال میشه😔

نه بابا اون کجا دلش شکسته!

بلکه تو دلت شکسته.

اگه اون روز دختر رو بهت تبریک گفت تو هم روز پدر رو بهش تبریک بگو.

Tunnel Vision                                                                 

اگه دو دل شدی یعنی تبریک بگی اروم میشی اونم سادگی کرده گول اون زن رو خورده الان حتما پشیمونه ولی بازم بنظرم صمیمی نشو نه با اون نه با مادربزرگت

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید