بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون رشته های بدرد نخور جغرافیا و همچین چیزایی هست اون دانشگاه شمالی که میگی که دولتی هست و حرف اول رو تو منطقه میزنه برای رشته ی انسانی اسمش دانشگاه مازندران هست و کل شمالی ها میدونن چه دانشگاه خفنی هست چون نه خوابگاه درست و حسابی داره از یه طرفم بیای اگه از شهرای دورتر بیای برات سخت میشه اینکه با مردم هاش و اب و هواش بخوای بسازی یه چیز دیگه هم بگم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اینجا مردم هامون جوری ان که بفهمن کم سن و سالی و از شهر غریب میای نه زیادی باهات اخت میگیرن و یکمی هم بعضی جاها سرت کلاه میرهه البته منظور من از شمال مازندرانه سمت گیلان و اینا رو نمیدونم چون خودم بچه اینجام
ببین بنظر من فکر اینکه اره میرم اون سمتا خیلی خوش میگذره و دریا و جنگل و اب و هوای خوبو بزار از سرت بیرون من به عنوان کسی که دو سال پشت بودم و یه عمره اینجا زندگی میکنم بهت میگم برات سخت میشه چون اگه از یه شهر بزرگ میای اینجا بشدت محیطش کوچیک و بعد یه بازه زمانی خسته کننده میشهه و کلا اون چیزی که از دانشگاه تو ذهنت ساختی نیستش من دانشگام یه ویو خیلی خفنی داره و تو دل جنگ هستش شاید باورت نشه یک بارم یه دورکوچیکم شده تو دانشگام و جنگلش نزدمم