اونوقت چیمیشه؟ حضانت دست کی میافته؟ مادرش؟ مادرش که با پدرش زندگی میکنه:/
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلبهای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!
منظورم خرجی و مقرری ماهانه ست کارشناس یه رقمی تعیین میکنه پدر میپردازه
بدون اینکه شکایت کنم برا تعرض؟ یا همینجوری برم واسه نفقه شکایت کنم؟ میتونه بزنع زیرش بگه من پرداخت میکردم؟
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلبهای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!
شاهد چی باید بگه؟ چی باشه کلا چه ویژگی هایی داشته باشه😂🤦🏻♀️
میگن باید ۴ تا مرد بالغ شهادت بدن درسته؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چیبگم هعیدرمورد حضانت اش نمیدونی که بعد از اثبات توی دادگاه که عدم صلاحیت نگهداری بچه(۱۶ ساله) رو ...
دختر 16 ساله حضانت نداره از نظر قانونی، ولی و قیم اش پدر هست تا پدر زنده است. اگر پدر و مادر صلاحیت نگهداری ندارن به خاطر موارد اخلاقی نیاز به حکم دادگاه هست. اگر بستگانی ندارن که ازش مراقبت کنند تا 18 سالگی میفرستن بهزیستی تا 18 سالگی و بعد از اون مسولیت زندگی با خودش هست
این چی بود دیگ 😑😑😑😑خدا لعنت کنه مادری رو ک از یه حیوون صاحب بشه میشه خدا لعنت کنه مادریو ک مادری کردن بلد نیس اون سگو چجور هنوز زنده گذاشته چجور مادریه ک ب بچه اش دست درازی بشه و نخاد زندگی رو ب خاک و خون بکشه اسم پدرو ب گند کشیدن یه مشت ت..خ...م حروم
یه شوهر خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
باباتو بنداز زندان عزیزم اون کسی که قراره از اون خونه بره بیرون اونه نه تو .اول از همه با اورژانس اجتماعی صحبت کن اگه نیاز بود از یه وکیل کمک بگیر اگه نیاز بود مدرک جمع کن مث گرفتن فیلم .از بی پولی وبی پناهی هم نترس خدا بزرگه روزی رسونه بی پولی وگرسنگی خیلی راحته تا درد ورنجی که تو تحمل میکنی
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
پلیس خانواده مثلاً میخواد چیکار کنه فوقش ی تعهد میگیره اما این بچه هربار ک اون پدرو میبینه داغ دلش ت ...
🙂💔هعیی
پزشکی قانونی میتونه چیزیو ثابت کنه؟ اخه رابطه ای رخ نداده