2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 232806 بازدید | 1993 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم چن ماه پیش بود بهم خیانت کرد و من همون موقع هم خودم مردم هم اون تو دلم مرد دیگه آدم قبل نیستم فقط میگذرونم  بخاطر بچه ها موندم توی این جهنم و دارم میسوزم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
ولی بعید می‌دونم شماها اندازه من عاشق همسرتون بوده باشید تک تک کارایی که واسش کرده بودم رو کرده باشی ...

عزیزم

از این به بعد تمام این عشقی را که خرج این آدم میکردی خرج خودت کن و فقط به فکر اول خودت و بعد بچه هات باش  

ان شاالله که زندگیت پر بشه آرامش و شادی 

این مطالب نسبتا جامع و کاملی که بیان کردید، که می شه به یک اقیانوس محبت زنانه تشبیه کرد، بیانیه ای برای همه آقایونی است که از یک پشتوانه عاطفی، احساسی و احترامی برخوردارند ولی  مرغ همسایه را غاز می دانند.

البته در بسیاری از خیانت ها بصورت ناخودآگاه و اشتباه محض، کم و بیش رد پای بانوان گرامی هم مشاهده می شه ولی اینجا جاش نیست، بخاطر افزایش و تکمیل اطلاعات بانوان پیشنهاد می کنم یک نفر در یک تاپیک جداگانه خیانت را از زاویه اشتباهات غیر عمد و ناخودآگاه خانم های محترم به اشتراک بگذارد، بخاطر اهمیت قضیه فقط یک مثال آتش و پنبه را می زنم، بطور قطع و یقین وقتی خانم بزرگواری دور همی خانوادگی تشکیل می ده و همه دوستاش را متاهلی یکجا جمع می کنه و شاید هم گروهی مسافرت میرن، فکر نمیکنیم نقش بانوان گرامی که با آرایش و تیپ و مثال زدنی و یا حتی اآقایونی که این روزها ورزش بدنسازی تقریبا اپیدمی شده، با کت و کول های بادکرده و بازوهای برنزه بیرون ریخته و یقه باز و دستان شیو کرده و برنزه در مهمانی ها شرکت می کنند، چیزی غیر از قراردادن آتش کنار پنبه است؟ البته نمی خوام آقایون را تطهیر و تبرئه کنم، مسلما هر کسی به اندازه رفتار و اراده اش مقصر است و باید پاسخگو باشه....

عزیزدلم خدا به دلت آرامش بده وان شاءالله بهترین مصلحتها برات اتفاق بیفته

✔️گلم از یه مشاوره کار بلد کمک بگیر❤️🌱

ان شاءالله که همسرتون لیاقت هدایت رو داشته باشن

و زندگیتون به شیرینی عسل بشه

قشنگم با اجازه خواستم این حدیث وبزارم

این حدیث و لطفا بخونین🥰

حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی که هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداوم سوره ی نور را بخواند هیچ یک از اهل بیت و خاندانش از بچه، نوه، نتیجه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی شامل زنا،چشم چرانی و.... دچار نمیشود تابمیرد💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

لطفا این دو تاکلیپم ببینین خانومای گل عاااالین💚💚

کلیپ اول دو دقیقه اول آیه قرآن میخونه و بعد سخنرانی💜

تویی تنها امیدم یا رب❤

سلام  عزیز دلم. با خوندن تاپیکت خیلی ناراحت شدم. خواهرانه میگم از یه مشاور کمک بگیر. من چند وقتی هست که یه دوره ی مجازی همسرداری شرکت کردم که چیزهایی یاد گرفتم که قبل اون جایی نخونده بودم و نمیدونستم . عزیزم شما هم حتما تو این دوره شرکت کن . مدرسش یه آقای روحانی هستن. من اوایل میگفتم حرفهاشون تخیلی  هست اما وقتی تمرینهاشون رو اجرا کردم تاثیرش رو در واقعیت دیدم.  راجع به چگونگی مواجه شدن با مبحث خیانت هم مفصل آموزش دارن. خدا به دلت صبر بده ولی این کانال تو ایتا و کاملا مطمئن هست. هدفشون هم رضای خداست این هم لینکش  @Admin_hamsardari حتما تو کلاسش ثبت نام کن ارزشش رو داره. به هیچ عنوان به جدایی فکر نکن. تو واسه اون زتدگی خیلی زحمت کشیدی پس جا خالی نده. محکم وایسا و مبارزه کن. مطمئنم یه روزی به خودت افتخار میکنی که زندگی ات رو بهم نزدی همسرت هم حتما شرمنده و پشیمون میشه فقط راه و روش رو تغییر بده. بیشتر از شوهرت به خودت اهمیت بده. واسش مادری نکن. دلبری کن. از  کانال مشاوران تنها مسیر آرامش در ایتا هم حتما کمک بگیر

حالا کنار از این بحث خدایی شماهاهم این کارایی که من واسه شوهرم میکردم رو واسه همیراتون میکنین؟

وااای اسی تا اینجای تاپیکت مو به مو ۹۹٪ شبیه تو هستم، هم کارایی که گفتی هم ویژگی ظاهریت هم سن بچه‌‌هات و... 

با خواندن تاپیکت اشکم سرازیر شد برات و با همه وجود نگران خودم شدم💔💔

اسی چقد بهش رو دادی و زیادی محبت کردیاین همه محبت رو آدم به بچش شاید بکنه لیاقت نداشت و هار شد

بچه هم زیاد محبت کنی روحش خراب میشه عزیزم 

باورت میشه تنها جاییکه ما حتی روایت هم داریم 

که برا محبت کردن حد نزاشته کجاست؟! 

محبت کردن مرد به زن خدا برا مردا برای محبت به زناشون حد نزاشته گفته تاااااااااااا میتونید محبت کنید بهشون اینا خراب نمیشن اینا نگه میدارن بعدا به خودت برمیگردونن بیشترشو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالا کنار از این بحث خدایی شماهاهم این کارایی که من واسه شوهرم میکردم رو واسه همیراتون میکنین؟

آره عزیزم من حتی بیشترشو انجام دادم 

ما فقط 7 ماه بود ازدواج کرده بودیم عنتر 

ذات‌ش خراب بود از یه مزاحم تلفنی بیخود و مزخرف 

یه بلایی سرم اومد که خودمم هنوز باورم نمیشه 

من خودم میدونم یه خره تمام عیارم تمام عیار 

حتی خرم قیمت داره شرف داره به منه احمق..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕