2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210526 بازدید | 1967 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین کارها را کردی که بهت خیانت کرد برای خودت ارزش قائل نبودی اون از خودت برات مهم تر بود 

حالا هم داری بخاطر خیانت اون خودت را نابود میکنی 

پا شو پاشو 

به خودت فکز کن به زیبایی ات به جسمت به روحت برس توانایی هات را بالا ببر 

بهترین ورژن خودت باش

کاریه که شده ولی کاش خانوما یاد بگیرن نباید بیش از حد به مردی بها داد خانوما باید برای خودشون ارزش ق ...

کاش 5 سال پیش یه نفر به من اینارو می‌گفت 

چند روز دیگه سالگرد ازدواجمون هستش 

فکر میکردم سالگردها بهترین انتخاب و تصمیم زندگیم هستش 

اما سالگردها بزرگترین اشتباه زندگیم هسش

استارتر من درکت میکنم و امیدوارم آروم بشی،خیانت خیلیییی سخته،خواهش میکنم وقتی میشنویم کسی خیانت کرده سریع انگشت اتهام سمت زن گرفته نشه چه از جهت کم یا زیاد گذاشتن اصلا،یه انسان چرا باید به کسی که  براساس اعتماد و قول و تعهدش با هزار امید و آرزو پا گذاشته خیانت کنه،شوهر آشغال من وقتی من توی فکر این بودم که اولین سالگرد ازدواجم چیکار کنم متوجه خیانتش شدم اون موقع در حد پیامک بود،اما برخلاف گریه و قول و قسمای دروغش توی ده سال زندگیم بازم با کسای دیگه تکرار کرد،بیشتر،ذات خراب ...وقتی قبح گناه برای کسی ریخته میشه همین میشه،من به خاطر بچم موندم حالا آقا دور ور داشته که من چرا بچه ی دوم نمیارم ...تضمین هم نمیده...تحت فشار قرارم داده ولی من زیربار نمیرم،درد خیانت خیلی بده،مثل یه باتلاق 

نه راه پس داری نه پیش،برای منم دعا کنید

اگه این متنایی ک نوشتی همشو انجام دادی باید بگم‌ادما رو محبت زیادی هار میکنه و نصف تقصیر خیانتشم خود ...

من محبتم افراطی نبود 

ولی بساز و قانع و خوش اخلاق بودم و به فکر زندگیم بودم همین

ولی باز خیانت دیدم

فقط باید سلیطه باشی و بی رحم تا خیانت نبینی

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

وااااااای بهت خیانت کرده؟!؟؟

همچین وای خیانت کرده انگار چیز جدیدیه!

خب خیانت کرده دیگ معلوم نیست

الان با این جامعه گندمون همه دارن بهم خیانت میکنن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
تو چون زنی را از دست دادی که عاشقانه تو را میپرستید

ببخشید ولی بعضی مردا همینن هرچقدر تو دست و پا باشی و خودتو فدا کنی بدشون میاد باید دست نیافتنی بشی براش. همینقدر لوسش کردی ک خیانت کرده

من محبتم افراطی نبود ولی بساز و قانع و خوش اخلاق بودم و به فکر زندگیم بودم همینولی باز خیانت دیدمفقط ...

میدونی یکی از اقواممون‌ از هیچ‌نری نمیگذره‌،یعنی تا بچه دبستانی هم باهاش رابطه داشته ،با بچهدهای خواهرشوهرش ،برادرشوهرش ،هربارهم به شوهرش میگن میگه من به زنم ایمان دارم 

ماشین انداخته زیرپاش ،انواع واقسام وسایل و روتین پوستی ووووو. خونه‌ پونصدمتری هم نوساز کلیدنخورده زده بنامش