2777
2789

خدایی این همه میگن پدر و مادر گردن بچه هاشون حق دارن حق دارن چرا یه بار نمیگن اون بچه بی کس هم حق داره ، من الان دو سالی میشه که مامانم هی میگه کی بشه از شرت خلاص شیم و ... همین الان یه تاپیکی مثل این دیدم یاد خودم افتادم

از اونور چه مامانم چه بابام یکی از کس و کاراشون چیزیشون میشه میشینن گریه میکنن اونم زن و مرد ۴۰ و ۵۰ ساله اونوقت من قسم و آیه و قرآن میخوردم که آسم دارم میگفتن مثل سگ دروغ میگی

ای خدا حکمتت چیه بعضی دخترا رو اینقدر تو خوشی به دنیا میاری و ... یه سریام از بچگی با تحقیر و توهین و ... بزرگ میکنی

بعد همونایی ک مامان یا بابای خوبشون میمره چیکار می‌کنند ک وای خدا بی عدالته بابامو گرفت 

آخه 

دیو. ث تو چه میدونی از خانواده بد اگه فرار باشه ننه بابای خوبت هنش پیشت باشند ک یه زره هم عدالت اجرا نمیشه 

۹ مین کاربری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا من ۱۳ سالم مامانم میگفت شوهر کن برو خسته شدیم بعد بخاطر فشاری که روم بود رفتم با یکی اوکی شدم بعد اومد خواستگاریم مامانم گفت نمیخوایم شوهرت بدیم بچه ای فقط قصد اذیت کردن منو داشتم 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عزیزم 😢ان شاء الله حل بشه

درست نمیشه ... بارها گلگی کردم ، آرزو به دلم مونده یه بار مثل آدم باهام حرف بزنن ، بابام که تو جمع و پیش هزار نفر غریبه هم باشه منو تحقیر میکنه مثلا یه بار به داییم گفتم بچه بودم فلان چیزو یادته؟ پیش شوهرخالم که اون همه باهاش رودربایستی دارم زد زیر خنده و گفت چرا اینقدر دروغگویی آخه بچگیتو کجا یادته و باز چند دقیقه بهم میخندید و مسخره میکرد ، یا مثلا در مورد یه چیزی که سوادشو دارم حرف میزنم (دانشجو ام) با صدای بلند میگه والله درووووغ میگی برو بابا دروغگو فلان فلان شده یا مامانم آرزو به دلم مونده یه بار بغلم کنه یه بار حالمو بپرسه یه بار بگه این دختره گوهم دخترمه همش اولویتش خونوادشه حتی ارثشم بخشید بهشون نکنه یه لحظه‌ بهشون تلخ بره 

منم امروز یه خانمی رو تو پارک دیدم، سر پسر دو سه سالش داد میزد همش

بعدم ولش کرد رفت

یهو برگشت دید پسرش کلاهشو در آورده، بی وجدان دویید سمت پسرش محکم زد تو گوشش بعدم بدنش

سرش داد میزد و فحش میداد ک مگه من نگفتم کلاهتو درنیاری،  هــــان

پسرش هم گریه میکرد میگفت نزن

حالم خیلی بد شد

از اون موقع همش تو فکر این بچه هستم

نمیدونم چه حکمتیه

ولی کاش اینجور آدمهای قدرنشناس و بی کفایت و نالایق، هیچوقت بچه دار نشن

شما هم با پدر مادرتون صحبت کنید، شاید متوجه رفتارشون بشن. 

امیدوارم روابط بینتون تبدیل به گلستان بشه