2777
2789
عنوان

خیلی لاغر شدم🥲🥲🥲🥲خوشحااالم

136 بازدید | 15 پست

دیروز برای اولین بار توی مغازه لباسی که میخواستم اندازم بود 🥲

همیشه فروشنده میگفت به سایز شما نمیخوره.. دیروز سایز خودمو بهم داد حتی گفت کوچیکترش هم اندازت میشه 😍🥲

خیلی ذوق دارم برای همین اینجا دارم میگم🥲🥲😂

احساس میکنم تازه دارم مثل ادمای عادی زندگی میکنم...

هرکی هم میبینتم میگه چقددد لاغر شدییی، خسته شدم از بس به همه توضیح دادم رژیمم رو🥲😂

این هفته مث چیی خوردممم، شیرینی خامه ای، پیتزا، نوشابه و و... ولی رفتم رو ترازو بازم کم کرده بودممممم 🥲

95 بودم الان 81

چون قدم بلنده دیگه معلوم نیست اضافه وزن دارم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میکی چطور؟منم ی هفاه هست کالری،شمار،بی ورزش رو شروع کردم

رژیم ایت ایزیلی

من اصلا عصاب کالری شماری و ورزش ندارمم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
همیشه تو این وزن بمونی انشالله

ممنوووون

توضیحش میدی؟

راستش من رژیمش رو خریدم

اگه میخواید کانالش رو میفرستم ببینید

میشه بیشتر راجع به رژیمت توضیح بدی

اگه میخواید کانالش رو بفرستم ببینید

خدایی تبلغ که نیست

نه تبلیغ چی🥲😂

من حوصله اینکارارو ندارم

الانم چون ذوق داشتم اینجا گفتممم