2777
2789

غرورم نميزاره زنگ بزنم پيگيرش نميشم تو اينستا و ههيچ برنامه اي 

فقط بار اخر باهاش حرف زدم گفنم اگه اومدي زنگ بزن اگر نيومدي ديگه بهم زنگ نزن من مسخره دستت تو نيستم 

بختطر شرايط مالي و اينا رفت شهر خودشون بعدش كلا با من سرد شد كه ديگه نميام تهران و رابطه ماهم فايده نداره 

بعد خودش پشيمون شد زنگ زد كه ميام كه منم گفتم اگه نيومدي ديگه بهم زنگ نزن 

نيومده ولي خودم دارم ميميرم از دوريش از شانس بدم چيكار كنم كاش خدا منو ميديد 

كاش خدا بر ميگردوندش

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همه ما این روزا رو پشت سر گذاشتیم میفهمیم تو چه موقعیتی ولی خب تلاش بیهوده نکن بالاخره با نبودنش کنارمیای

اگه آدم درستی باشه خودش میاد تو سعی کن فراموشش کنی بعدم مطمئنی سروزی بیاد جلوت خانوادت اوکین؟؟من همیشه به همه میگمباهرکی میریم تو رابطه از اول فکر کنین اصلا شرایطتون بهم میخوره وگرنه همون اول ادامه ندین

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
شاید بتونم تجربه بگم کمکت کنه

درخواستتون رو قبول كردم چه كمكي

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭