2777
2789

نپرسید کجام چون یه عده بدو بدو میان میگن نهههههه خیلیم خوبه اصلأ پایین شهر لس آنجلسه و فلان 

در این حد بدونید که پایین شهرم تو بدترین جا 

اصلأ براشون مهم نیست سر ظهره یکی خوابه یکی داره استراحت میکنه ، دارن خونه می‌سازن آهن هارو مثل گاو میندازن پایین جوری که زمین میلرزه چندین بار بخدا میخواستم فرار کنم ولی بعد فهمیدم زلزله نیست انگار من گفتم خونه بساز ، از اونور یه نفر یه ماشین قراضه داره صبح به صبح هول میده ماشین که راه افتاد بدو بدو میره میشینه توش گاااااااز میده و مث میگ میگ میره ، ماشین ترکیده ها صدای نعره ی شیر میده ، از اونور بچه هاشونو میندازن تو کوچه ویلون سیلون میچرخن وای به همدیگه یه فحش هایی میدن که کرک و پرای آدم کز میگیره ، از اونور یه وانتی میاد میگه آهن چدن آلومینیوم مس دمپایی پاره خریدارم کم مونده بگه اگه نمیاری خودتو بیام ببرم ، یکی نیس بگه خب عمو وقتی یه بار میگی و کسی نمیاره راهتو بگیر برو دیگه چرا همینجوری با بلندگو عربده میزنی 

یه دقیقه اومدم بخوابم حرومم شد الان سرم داره می ترکه بخدا 

کاش میشد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم ، حسرت یه خواب خوب به دلم مونده 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.