2777
2789

خسته شدم دیگه سرم درد گرفته از دست این سرفه ها

علائم دیگه ای ندارم حتی گلودرد هم ندارم فقط خیلی سرفه میکنم

بنطرتون ممکنه بخاطر چی باشه؟؟

اگه شربت های گیاهی و دمنوش و اینا بخورم موثره؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر آلودگی هواست منم سردرد شدید دارم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اره این چندروزه هوا خیلی آلوده ست

اگه الرژی باشه اصلا اویشن نخور چه الرژی چه الودگی هوا شلغم چ پیاز فراوون بریز تو عدسی و سوپ آش بخور غذاتم تند نکن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

منم.

من ویروس رو گرفتم و خوب شدم ولی یه ماهه سرفه‌هام تموم نمیشه. گلودرد هم ندارم حتی دهنم خشکم نیست. خیلی بیرونم نمیرم که از هوا باشه.

دراز میکشم سردرد میگیرم میشینم بهتره. راهم میرم یه کم نفسم میگیره ولی سرفم کمتر میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

میوه  آناناس  عالیه التهاب رو کم میکنه 

مایعات گرم فراوان بخور

شلغم و سوپ عالیه 

نشاسته داخل آب حل کن بعد هر بار سرفه‌ یه قلپ بخور

باهاش فرنی هم درست کنی خوبه

دم نوش پونه و عناب   

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
منم.من ویروس رو گرفتم و خوب شدم ولی یه ماهه سرفه‌هام تموم نمیشه. گلودرد هم ندارم حتی دهنم خشکم نیست. ...

اره منم همینجورم گلودرد ندارم فقط سرفه های شدید دارم

پس ویروس جدیده💔😭

اره منم همینجورم گلودرد ندارم فقط سرفه های شدید دارمپس ویروس جدیده💔😭

تا میتونی سوپ و مایعات گرم بخور. شیرکاکائوی غلیظ و داغ خیلی خوبه.

حوصله داشتی برو دکتر یه سرم و آمپول تقویتی هم بزن ولی برای من خیلی تاثیری نداشت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باشه عزیزم مرسیدمنوش آویشن هم میشه؟؟

شنیدم حساسیت زا هست  توصیه نمیشه کرد  اما پونه و نعنا خیلی خوبه همچنین عناب  در قوری چيني  دم کن خود عناب رو بعدش  بخور  

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم