2777
2789
عنوان

من چرا اینقدر بلاتکلیفم بمونم یا جدا شم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیانت خیلی سخته من خودم در حد چت تجربش کردم هیچوقت فراموشت نمیشه.ولی بنظرم جدایی راهش نیست چون 

۹۰ درصد مردها همینن.ازکجا معلوم ازاین جدابشی گیر یه بدتر نیفتی.اگه اخلاقای خوب داره سعی کم بمونی و همیشه به روش نیاری و درستش کنی.انقدم اسم طلاق پیشش نیار که عادی بشه براش

بچه دومم اوردن...داماد ما ۴۰ سالشه...وضع مال اش اخه خوبه برای اون صدای خواهرم در نمیاد

این هیچی نداره فقط چون از اون تایم زیاد گذشته من دیگه کم کم بهش وابسته شدم و میترسم پشیمون بشم از طرفیم تو زندگیم شاد نیستم و احساس خوشبختی نمیکنم

عزیزم خیانت خیلی سخته من خودم در حد چت تجربش کردم هیچوقت فراموشت نمیشه.ولی بنظرم جدایی راهش نیست چون ...

میترسم در اینده دوباره تکرار کنه چون مستعد خیانته رفتاراش