2777
2789

گلودرد اگه داری آب عسل زنجبیل بخور

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علائم نمیخواد یه ناپروکسن بخور برا دردت.. تا عفونت گلو نگرفتی سعی کن انتی بیوتیک نخوری. مدام شلغم پخته داشته باش اب و خودشو بخور... شلغم خام توشو خالی کن یه قاشق عسل بریز بذار شب بمونه صبحا روزی دو سه قاشق از اب داخلشو بخور میشه انتی بیوتیک صبح و شبم یه سیر خام قورت بده مثل قرص... تضمینی میگم کل خانوادمو اینجوری درمان کردم بدون قرصای اشغال 

منم گرفتم خیلیییی بده دارم میمیرم 🥲

اره مثل جنازه شدم دکتر قرص داده ۸ ساعتیه بعد که میخورم تبم قط میشه باز ۴ ساعت بعدش تب میکنم دوباره میخورم ضربان قلبم به شدت میزنه تمام بدنم درد میکنه حس میکنم تریلی از روم رد شده 

کلیه هامم درد میکنه و قفسه سینم حس میکنم تیر خورده 

سرفه های خیلی خیلی خشک ک بدم میکنم تو هم اینطوریه؟

قفسه سینم درد میکنه خون اندازه دوتا بند انگشت ببخشید بالا اوردم

ببین من نزدیک یه ماه مریض بودم. دو هفته مریض بودم خوب شدم دوباره علائمش برگشت ولی اینطوری که شما میگی نبودم 

گلو درد سردرد شدید آبریزش بینی گوشامم گرفته بود. آب عسل زنجبیل واسه گلو دردم فوق العاده بود 

دمنوش پونه هم خوبه. اکالیپتوس بخور بده 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."