مادرشوهر من یه داماد داره البته پولدار خیلی دوسش داره همش میگه از داماد من یدونست اونم پیش من(به من چه آخه خب خدا حفظش کنه) اونوقت به من وقتی شوهرم نیست متلک میگه به خانوادم متلک میگه(سر این حرفا واقعا دلم شکست ازش).بعد به من میگه چرا کم میای.بیام که بهم متلک بگی!خداییش من جوابشو ندادم چون بزرگتره و مادر ولی واقعا ناراحت میشم با حرکتاش.بعد ناهار سفره جمع نشده برا دامادش چایی میاره برا من نه.خواهرزادشم خیلی دوست داره اون میاد کلی پذیرایی میکنه.اونسری به همه بشقاب گذاشت به من نه من پاشدم رفتم اتاق خواب بعد چند دقیقه جعبه رو آورد بدون بشقاب گفت تو هم بردار.حالت چهرشو کامل میفهمم که از من خوشش نمیاد حس بد میگیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره