کاساندان_کبیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 2565 عنوان کدوم از این نمایشگاه های بین المللی شهرتون میرید برلی بازدید خانم ها 63 بازدید | 4 پست کدومش براتون جذابیت داره؟لطفا شرکت کنین مرسی نظرسنجی کدوم نمایشگاه میرید برای بازدید نمایشگاه گل و گیاه نمایشگاه سوغات و شیرینی و نان های ایران نمایشگاه پلاسکو و لوازم اشپزخانه ثبت امروز | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1257 هیچکدوم من فقط نمایشگاه های الکامپ میرم و یه بارم نمایشگاه جیتکس رفتم هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
کاساندان_کبیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 2565 هرکدوم وقت داشته باشم میرم از این سه مورد به نظرتون گزینه های جذابی برای عموم مردم هستن؟
هستی6ساده عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 682 به نظرتون گزینه های جذابی برای عموم مردم هستن؟ گل و گیاه که اخیرا خیلی بازدید دارع پارسال من نمایشگاه رفتم خیلی شلوغ بودلوازم آشپزخانه که همیشه جذاب هست خوراکی های شهر های دیگه هم معمولا طرفدار داره همینطور صنایع دستی