2777
2789
عنوان

خودمو کوچیک کردم آیا

49 بازدید | 10 پست

سلام یه پسره همکلاسیم هس دو سه ماهه ازش خوشم میاد باهاش در حد فقط سلام هر از گاهی ارتباط داشتم بعد پسره کلا مغروره محل ب هیچکی نمیده و به هیچی هم اهمیت نمیده اوایل به بهونه درس ازش سوال میپرسیدم ولی بعد نه گذشت تا چن شب پیش با چن تا همکلاسی ها و اون رفته بودیم کافه من با دوستش صمیمی هستم دوس داشتم با خودشم دوست باشم شبی پیام بهش دادم باهم دوست باشیم جواب داد نه 😐 الان ینی خودمو کوچیک کردم؟ اینطور نیس ک آویزونش باشم ولی هنوز تو شوک هستم ک آیا خودمو کوچیک کردم یا نه؟

نه

فقط جواب رد شنیدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا چی کنم من ک جوابش ندادم فقط نوشتم فکر کردی تنها آپشنم هستی بهت میگم باهم دوست شیم ؟ اونم نوشت ن ...

هیچکار نکن

جوابم نده

این چیزا رو هم نگو که فک کردی تنها آپشنم هستی یا نه

یاد بگیر خیلی وقتا ادم ممکنه جواب رد بشنوه

انگار به یکی خوراکی تعارف کنی، بگه نمیخورم، بعد بگی فک کردی تنها کسی هستی که میتونم بهش خوراکی بدم؟ دارم بهت لطف میکنم

خب نمیخواد

دلش نمیخواد

تو حتی بهترین آدم دنیام باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هیچکار نکنجوابم ندهاین چیزا رو هم نگو که فک کردی تنها آپشنم هستی یا نهیاد بگیر خیلی وقتا ادم ممکنه ج ...

نه این بچه زیادی بی ادبه من اینو ننوشته بودم ک طوری تظاهر میکنه ک انگار پسر رعیس جمهوره 

نه این بچه زیادی بی ادبه من اینو ننوشته بودم ک طوری تظاهر میکنه ک انگار پسر رعیس جمهوره

چون گفته نه بی ادبه؟ 

چون گفته نه بی ادبه؟

نه از این جهت نه با دوستاش هم همینطوره ، یکی از دوستاش ( ک دیشب گفت دیگه دوست نیستن) گفت منم باهاش حرف میزنم میگه برام مهم نیس خدافظ مثلا میگه سلام خوبی امتحان چطور بود اونطور جواب میده

خب برادر من دوس نداری دوست باشیم میتونی بگی نمیتونم و یه دلیل بیاری واسه ما ک زیاد باهم ارتباط داشتی ...

توقعتو کم کن

بدهکارت که نیست

میتونه اصلا بدون دلیل بگه نه

اینجوری فک کنی آسیب میبینی

توقعتو کم کنبدهکارت که نیستمیتونه اصلا بدون دلیل بگه نهاینجوری فک کنی آسیب میبینی

تقصیر منه از اول از آدم اشتباهی خوشم اومد‌ه وقتی دوستا و خانواده میگن این خوب نیس نمیدونم من چرا دوسش دارم هنوز

تقصیر منه از اول از آدم اشتباهی خوشم اومد‌ه وقتی دوستا و خانواده میگن این خوب نیس نمیدونم من چرا دوس ...

اصن نمیخوای بهش بابت نخواستنت حق بدی؟