ساده نباش عزیزم اون حق نداره تورو بزنه توام آدمی با یه وکیل صحبت کن وقتی زدتت برو پزشک قانونی اینا ازت عکس بگیرن یا خودت عکس بگیر اما اونجا بهتره پرونده رو تشکیل بده هروقت تصمیمتو گرفتی قطعی ازش شکایت کن هم دیه بگیری هم مهریه هم پول اون مدتی که تو خونش کار کردی سعی کن ساده نباشی غلط کرده میزنتت یا باید عرضه داشته باشه خودش پول بیاره یا نمیتونه بزاره تو بری کار کنی توام آدمی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه عزیزم طرز فکر تو و امثال تو اشتباههباب میکنید مهریه کم باب میکنید زن باید بره سرکار درصورتی که بی ...
من نگفتم مهریه نگیر بگیر خوبم بگیر .
مرد ایرانیم ادمه مثل منو شما درک میکنه وقتی ببینه زیر قسط و اجاره و کوفت و زهرمار تنهایی له نمیشه میفهمه درک میکنه ، نمیفهمم منظورت از بدبختی که زن میکشه چیه ؟ زندگیمشترک مال دونفره هر دو جنس باید هم توخوهه هم بیرون هم برا بچه مایه بذارن نمیگم همه خانوما باید شاغل باشن میگم اگر مردی داره تلاششو میکنه و نمیتونه از پس هزینه ها بربیاد و خانوم اون خونه شرایطشو داره کمک کنه باید تلاششو بکنه بهرحال زن و شوهر تو یه قایقن
من نگفتم مهریه نگیر بگیر خوبم بگیر . مرد ایرانیم ادمه مثل منو شما درک میکنه وقتی ببینه زیر قسط و اجا ...
عزیزم با ملکه های اشپزخونه تو نی نی سایت بحث نکن
اینا اکثرا شاغلها رو بدبخت و بیچاره ، بچه هاشون رو اواره وشوهراشون رو بی مسئولیت میدونن ، اما تاپیکهاشون روکه میبینی نگران تاریخ دریافت یارانه هستن، محتاج خرید یه خمیردندون و به خاطر بی پولی هزار جور به شوهر خائن باج میدن تا طلاقشون ندن
دقیقا با اینکه من خودم خونه دارم اما رفتار بعضی خونه دار ها رو اینجا میبینم خیلی بدم میاد
منم واقعا اعصابم خرد میشه
انشالله که انقدر همه داشته باشن که نگران بی پولی نباشن ، اما بعضیا هزار جور مشکل و بدبختی دارن، اونوقت شعار ملکه بودن و وظیفه مرد و زن میدن، واقعا درک نمیکنم☹️
عزیزم با ملکه های اشپزخونه تو نی نی سایت بحث نکناینا اکثرا شاغلها رو بدبخت و بیچاره ، بچه هاشون رو ...
میدونی یه روزی بابای من تنها نان آورخونه بود یه کارمند معمولیمبود ولی شرایط اقتصادیمانقد بد نبود خونه و ماشین برای پدرمادرامون آرزونبود من اگه بین دوتا کفش میموندم دوتاشو میخریدن اصلا دغدغه خوراک نداشتیم یادمه یه سال دغدغه بابام این بود که عیدی گرفتم خریدامون کردیم دیگه خرجی نداریم با بقیه اش چیکار کنیم ؟؟ خب تو اون شرایط درست بود که مادرم تمام وقت و انرژیشو بذاره برای خونه و بچه ولی الان خیلی اوضاع بده منوشوهرمدوتایی داریم کار میکنیم حسرت یه مسافرت به دلمونه .
من نمیگم شاغل بود صرفا خوبه یا خانه دار بودن صد در صد بده تو هرچیزی همخوبی وجود داره هم بدی بسته به شرایط باید تصمیم گرفت کدوم رو انتخاب کنیم اینکه بشینی خونه بگی منزنم پریود میشم پس شوهرم دندش نرم باید کار کنه بعد همه نداریا رو از چشم شوهره ببینی خب منطقی نیست
منم واقعا اعصابم خرد میشهانشالله که انقدر همه داشته باشن که نگران بی پولی نباشن ، اما بعضیا هزار جور ...
دقیقا میدونی چیه خواهر اینجور زنا تو زندگی کم آوردن نمیخان توی سایت هم کم بیارن و میخام بگن آره ما زندگیمون خوبه مرد وظیفشه زن هیچکارس تو مخارج خونه به این میگن مفت خوری واقعا مرد بدبخت چقد باید فشار روش باشه زن هم باید یه جا یه باری از دوش مرد کم کنه متاسفانه اینجوری فکر نمیکنن که انقد طلاق و طلاقکشی دارن
میدونی یه روزی بابای من تنها نان آورخونه بود یه کارمند معمولیمبود ولی شرایط اقتصادیمانقد بد نبود ...
دقیقا میفهممت
منم همینو میگم
اگه اوکی هستی خدا رو شکر
اکه نیستی ، با شعار وظیفه من نیست و زن باید ملکه باشه، مشکلی حل نمیشه، فقط عمرت به انتظار و حسرت میگذره، صمن اینکه بعضی وقتا به دلیل نداشتن پس انداز یا استقلال مالی مجبور میشی هزار جور تو زندگی به شوهر باج بدی