2777
2789
عنوان

ازدواج با این شرایط(تو رو خدا رد نشین نظر همتون مهمه😭⭕️)

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 87 پست

مادرهای ایرانی کلا با همین حرفها که دختر عمه ت حسودی میکنه یا دختر داییت ازدواج کرده نون خوردن نداره ! تمام دخترهاشونو بدبخت کردن !! اگه فردا روز زندگیت خراب بشه ، همین مادرت نمیزاره طلاق بگیری و میگه من دخالتی نداشتم در ازدواجت و خودت انتخاب کردی و هرموقع هم حرفی مخالف نظرشون میشنون میگن وای قلبم واس حالم بده

پس اگه نمیخوای مقاومت کن

اسی منم ۱۸ سالم بود خواستگار اومد که از طاهری شرایطش متنفر بودم مادرم فقط دوست داره داماد داشته باشه حالا هر خری باشه

دقیقا همین حرفای رومخی رو بمن میزد چنان اعتماد بنفسمو آورد پایین ... مثلا میگفت تو اگه خوب بودی پسرای همسایه و فامیل خواستگاریت میومدن! کلی چرتو پرتا دیگه با همین حرفاش بزور بله گفتم....

تو اشتباه منو نکن  سنی نداری

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاتر عزیز چند خواهر برادرید؟ چطور یک پسر در ۲۸سالگی توانسته خانه شود؟سوما نمیگم ازدواج کن ولی دنبا ...

یه خواهر دارم که کوچکتره 

مامان باباش براش خریدن تو محله خوبی هم خونه داره فکر کنم ۱۰۰ متریه / خانواده خوبی داره 

آخه میدونی انقدر بخاطر شیطنت هام تو ذوقم کدبیدن دنبال یه آدمی ام که بتونم کلی شیطونی کنم و اونم باهام بگه و بخنده و شیطنت کنه 

اعصاب آدم آرام ندارم که هر کاری کنم بگه نکن ...

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

از طرفی هرکاری میخوام بکنم شرطی اش میکنه :میگم برام ماشین خوب بگیرین میگه هر وقت شوهر کردیمیگم دوست ...

عزیزم گوش نده به حرفاش چقدر مثل مادر منه .

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
نیازی نیست خودت رو تغییر بدی.فقط بگو مامان من دوستش ندارم.و نمی خوام اگه مورد بهتری اومدچشم

فکر میکنه دیکه بهتر از این نیست 

بابا این تازه اولیشه😔💔

گفتی شوهری میخوای که باهاش یکسره بخندی و...

هنوز شما سن‌ت کمه و متوجه نیستی 

زندگی اصلا جوری که انتظار داری نیست همش خنده و ... نیست 

وقتی بیفتی توی زندگی اونوقت میفهمی که دنیا خیلی بی رحمه‌

لطفا این فانتزی هارو دور کن و منتطقی نگاه کن

عزیزم به من بگو ازدواچ چی داره که توی این سن داری بهش فکر میکنی از ازدواج چی میدونی از خانه داری و ح ...

من نمیخوام ازدواج کنم من میخوام برم دنیا رو بگردم 

بقیه گیر دادن شوهر کن 

من غلط کنم بخوان ازدواج کنم من از پس خودم برنمیام چه برسه به یه زندگی

احسنت به نظر منم شرایط پسره اوکیه خیلی هم عالیه اما استاتر اصلا از لحاظ روانی فکری آمادگی ازدواج ندا ...

من خودم وکیلم. قبلا فکر میکردم وکیل شم یه عالمه همکار خفن و موکل خوب از در و دیوار میریزه یه عالمه کیس و گزینه هست

خدایی یک دونه آدم خوب پیدا نکردم😂🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین من کامل نخوندنم ،ولی از من به تو نصیحت که ۱۷ سال ازدواج کردم به طور سنتی همسر منم از هر لحاظ عالی خدا را شکر ،ولی متاسفانه اینجور افراد درست مرد زندگی هستن و انسان های بسیار خوب .اما چون منم مثل شما کسی را میخواستم با خلقیات شیطون باشه هم فکر باشیم و هم مسیر متاسفانه من خیلی خوشحال نیستم تو زندگی .

من فقط دارم با یک مردی زندگی میکنم که بسیار انسان خوبی هست ولی عاشقم نیست .البته بگم که من عاشق همسرم شدم ولی اون نه ولی به مرور در این سالها که دیدم چیزی که من دوست دارم اون دویت نداره من با چیز دیگه حالم خوبه اون چیزه دیگه ای کلا دنیامون با هم متفاوت .

اینم بهت بگم  هر کسی خوبی و بدی داره همه کامل نیستن اکثر همین پسرا خوش گذرون خیلی مرد زندگی نیستن .

ولی  خیلی خوبه  با کسب ازدواج کنی که خودت دوست داری و دنیاتون افکارتون یکی باشه ولی درست انتخاب کن

یه خواهر دارم که کوچکتره مامان باباش براش خریدن تو محله خوبی هم خونه داره فکر کنم ۱۰۰ متریه / خانواد ...

نه بگو 

ده سال فاصله زیادی نیست جوون ۲۸ساله هم جوون پیری نیست اوج جونیشه

اما شما دنبال چیز های دیگه و اصلا تو مود ازدواج نیست 

نمیدونم این خواستگار اوکازیون هست اما خب بدرد شو نمیخوره تو هم به درد اون نمیخوره بهتره بره به سمت یکی دیگه 

احسنت به نظر منم شرایط پسره اوکیه خیلی هم عالیه اما استاتر اصلا از لحاظ روانی فکری آمادگی ازدواج ندا ...

یعنی ممکنه دیگه مثل این پسره نیاد ؟

اگر رشته خوب قبول شم چی ؟! 

اسی من خودم خواستگار داشتم وکیل بود ولی چون میگفتن دخترتون نباید اینجوری باشه فلان باشه من پیرسینگ بینی هم دارم میگفتن برداره نمیدونم ناخناشو ریمو کنه فلان کنه چادر سرش کنه😂گفتم نه شاید ۷ ماه اومدن و رفتن من یبار هم نگفتم باشه فکر کنم 

فقط میگفتم نه 

تا میتونی بگو نه