2777
2789
عنوان

نوزاد من شبا بزور هم بیدار نمیشه شیر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قورتش میدم‌بوی بهشت میده😅😅

ای جانم💖 صدتا بوسش کن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

قربونت گلم ولی مراقب باش آروم قطره قطره بهش بده متوجه میشه

شما رو من خیلی جاها دیدم 

فکر‌کنم تو تاپیک زایمانمم بودی ♥️البته اکانتم فرق میکرد 

کوکب خانوم بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخت نبود برات؟این دوتا دیوونم کردن😫😂همزمان گریه میکنن همزمان بغل میخوان‌نمیتونم بیرون برم نمیتونم ...

سخت که بود،ولی کم کم آستانه تحملت بالا میره،خودت رو وفق میدی با شرایط

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
وای خیلی روزای سختی میگذرونم عزیزم کاش دختر منم زود بزرگ شه یه پسر دو ساله هم دارم خیلی سخته دوتا بچ ...

منم تفاوت سنی دوتا بچه هام دوسال هست بخدا بچه بودن راحت تر بودم الان بزرگ شدن اولی تو ۱۴ هست دومی تو ۱۲ یعنی به شدت لجباز هستن باهم نمیسازن دائم تو خونه دعوا هست بین اینا یعنی کلافه ام کردن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سخت که بود،ولی کم کم آستانه تحملت بالا میره،خودت رو وفق میدی با شرایط

الان خیلی راحتم،خودشون باهم سرگرم میشن و به من کاری ندارن،سختی های نوزاد داری و از پوشک گرفتن و شیر گرفتن هم پروسه اش تموم شد،الان بچه کوچیک دلم میخواد ولی نه برای خودم،نهایت یه ساعت نگه دارم

شما رو من خیلی جاها دیدم فکر‌کنم تو تاپیک زایمانمم بودی ♥️البته اکانتم فرق میکرد کوکب خانوم بود

عه عزیزم الان کاربریت دیدم آره گلم شناختمت تبریک میگم گلم خدا حفظش کنه براتون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدایا من تو همچین تاپیکایی نباید بیام 😅😅😅😅با اینکه بچه دارم باز هوسم میشه یه بچه نوزاد بغل کنم م ...

وای منم دقیقا،دیگه بچه نمیخوام بیارم ولی نوزاد برای یه نفر دیگه باشه دوست دارم بغلش کنم و بو کنم فقط

وای منم دقیقا،دیگه بچه نمیخوام بیارم ولی نوزاد برای یه نفر دیگه باشه دوست دارم بغلش کنم و بو کنم فقط

آره منم بچه کوچیکم یک سال و ۸ ماهشه ولی دلم خواست یه نوزاد کوچووولوی خوابالووووو بغل کنم 🥹🥹🥹

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ