2777
2789

من آرزومه برم پیش خانوادم همدیگرو دوست داشته باشیم رفت آمد کنم مخصوصا الان ک حاملم و ی بچه شش ساله هم دارم 

بابام خیلی آدم بدی بود خیلی جای جراحات کتکاش زخمام بخیه های زمان مجردی و تشنجی که تو بچگی بخاطر پرت کردن از پله ها گرفتم و خیلی چیزای دیگه

هیچوقت یادم نمیاد بهم خوبی کرده باشه هر جا بره میگه دختر من آدم نیس در حالیکه من خیلی ساکت و آروم بودم 

روز عروسیم ب دوستم گفت دخترت تو عروسیش خوشگل شده دختر من خوشگل نمیشه خیلی دلم شکست 

و یبار رفتیم خونش فوش داده بود پیش خواهرم گفته بود حتما میخواد چایی بدزده از خونم 

الان دچار بیماری روحی روانی شدیدم که تحت نظر بودم دکتر گفته بود ب هیچ عنوان نباید روبرو بشی حالت تشدید میشه 

شوهرمم نمی‌ذاره ببینمشون بابامم تازه یادش افتاده دختر داره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

میاد دم در شوهرم گفته حق نداری در رو باز کنی دوباره وسواس میاد سراغت نصف شبا دزدکی گریه میکنم اگه ببینمشون و پرخاشگر میشم 

دیشب تا دم در اومد ولی شوهرم ی کولی بازی درآورد که حق نداری در رو باز کنی البته خودمم بودم باز نمیکردم فقط میاد برا حرف حدیث 

چیزایی ک گفتم ی درصد کاراشم نیس ک نذاشت درس بخونم و تو خونه زندانیم میکرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که پشیمونهشاید برای حال خودتون هم بهتر باشه

مشکلی نبود تا چند وقت پیش رفت آمد داشتم دیدم رفته ب همه گفته من خرجی خونشونو میدم ب دروغ 

یا حرف خونمون رو بیرون میبرد 

یا طعنه میزد 

مشکلی نبود تا چند وقت پیش رفت آمد داشتم دیدم رفته ب همه گفته من خرجی خونشونو میدم ب دروغ یا حرف خونم ...

نمیدونم چی بگم 

کاش حداقل همسرتون بهتون استرس نده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
می‌ترسه میگه تو حاملگی عصبیت کنند سالها اثرش میمونه

اینکه خودش سر و صدا میکنه استرس نداره؟

خب بره دم در ردش کنه نه که به شما استرس بده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
وقتی بهت آسیب می‌زند در این حد دوری کن

احمقم دیگ با تموم دردهایی که بهم دادن باز دلم براشون میسوزه 

بزرگترین دردی که بهم دادن همین بود ک الان خانواده ای ندارم کاش پدر مادرم نبودن

مشکلی نبود تا چند وقت پیش رفت آمد داشتم دیدم رفته ب همه گفته من خرجی خونشونو میدم ب دروغ یا حرف خونم ...

چقدر بده پدر آدم اینجور باشه من مامانم ی کارایی می‌کنه حالم بده واقعا ن دراین حد

نسبت ب شمااینحوره یاکل بچه هاش؟

وای پدرشوهرمنم اینجور گفته بود ولی چرا شوهرم ب هیچ جاش گرفت ولی خب خودم کم کردم رفتوآمدواز نظراون ک مگه چیه حالا

چقدر بده پدر آدم اینجور باشه من مامانم ی کارایی می‌کنه حالم بده واقعا ن دراین حدنسبت ب شمااینحوره یا ...

با همه اینجوریه ولی خب بقیه مثه خودشن 

درکت میکنم. چون من امروز با تمام وجود خدا رو قسم دادم تا جون بابام رو بگیره

نه عزیزم این حرفو نزن،من که ندارمش با تمام وجود خدا رو قسم میدم یه ثانیه دیگه ببینمش و الان دارم با بغض و گریه مینویسم😭