2777
2789

مردا همشون همینن بیخیال ادم چرزون

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشو ب هر کاری سرگرم میکنه ولی ب فکر من نیست با خانوادم مشکل داره خونمون نمیاد ازشون بدگویی میکنه گ ...

نمیخوام بگم طلاق بگیر و فلان

اما به چیش دقیقا دلخوش کردی؟!

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

خودشو ب هر کاری سرگرم میکنه ولی ب فکر من نیست با خانوادم مشکل داره خونمون نمیاد ازشون بدگویی میکنه گ ...

من جات بودم نسخشو میپیچیدم هرکسی ک ب خانوادم چپ نگاه کنه یکی زیر کو نش میزنم 

به اعتقادات هم احترام بگذاریم..‼️مخام شخصی دعاگر و معرفی کنم‼️ من خودم مریضشون بودم مشکل بزرگی داشتم ...

شماهم ازآب گل الود ماهی بگیر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین عزیزم با کاش و اگر و مگر واینا چیزی درست نمیشه الان که عقدین و باخانوادت خوب نیست مطمئن باش پس فردا که ازدواج کنین خونتا میکنه تو شیشه و نمیزاره بری خونتون ...از حالا باید مسئلتونا حل کنین...بامشاور...باوکیل...با مادر....با بزرگتر ....باهرکی میدونین...از ما گفتن بود به داده خودت و جوونیتا زندگیت برس...اینکه بشینی و بگی کاش بمیرم وچس ناله کنی فایده نداره