2777
2789
عنوان

دارم میمیرم میخوام خودمو بکشم

340 بازدید | 39 پست

حالم خیلی بده خیلی شوهرم خیلی عوض شده خیلی بد باهام دعوا کرد یه عالمه حرفای بد بهم زد که دلم بدجور شیکسته اسکانو زد تو سرم بهم گفت از سرتم زیادییم لیاقت من بیشتر از توعه گریه کردم بهم گفت زر زر نکن خیلی حرفای دیکه و حرکات بد هلم داد بهم گفت زر زر نکن میزنم در گوشت ....میخوام یا خودمو بکشم یا بذارم برم 😭چیکار کنم به نظرتون تازه مادر شوهرم اومدپیش مادر شوهرم  همه چیو انداخت گردن من و حرفایی که خودش زده بود رو انداخت گردن من و منو مقصر جلوه داد .میخوام یا خودمو بکشم یا بذارم برم 😭چیکار کنم به نظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چیکار کرده بودی یا چی گفتی

چند وقته اخیرا این شکلی شده بهم دروغ گفته بود گفته بود که دارم میرم سرکار و منو با اسنپ فرستاد منم بهش زنگ زدم گفت سرکارم ولی وقتی داشتم میرفتم با اسنپ نزدیک خونمون تومغازه برادرش دیدمش بهش زنگ زدم به روش نیاوردم گفتم کجایی گفت سرکارم به دروغ سر این موضوع اخیرا هم خیلی بهم دروغ میگه از خونه فرار میکنه وقتی ام میگم من تنهام چرا زیاد تنهام میذاری چرا دروغ میگی و اینا دست پیش میگیره پس نیوفته اینجوری دعوا راه میندازه 

متنفرم از آدمایی که خودشونو بالاتر از بقیه میدونن و همش دنبال مقصرندهمیشه همینطوره؟

نه تازگیا این طوری شده با اینکه خودش مقصر تازه مادرشم طرفداری اونو کرد با اینکه حق با منه خیلی دلم شیکسته ...💔😭

حالا طرف عصبی بوده ی چیزی گفته کلا موقع دعوا عصبی ادم خیلی چیزا میگه که بهشون اعتقاد نداره اروم که ش ...

میدونی آروم که شده باهاش حرف زدم چندین بار ولی باز به رفتاراش ادامه میده ...نمیدونم باید چیکار کنم دیکه کم آوردم 

نه تازگیا این طوری شده با اینکه خودش مقصر تازه مادرشم طرفداری اونو کرد با اینکه حق با منه خیلی دلم ش ...

معلومه مامانش پشت پسرشه

کلا بیشتر مادرشوهرا اینطورن که پسرشون بزنه ما را تیکه تیکه هم بکنه حق را به پسر خودشون میدن

هیچوقت دعواشون رو به بزرگترها انتقال ندین شما دو روز دیگه یادتون میره و همدیگه رو می‌بخشید ولی دعوات ...

میدونی با مادر شوهرم اینا تو یه ساختمان زندگی می‌کنیم و همینطور جارییام خودشون صدامون رو شنیده بود و اومده بود خون به پا کرده بود