2777
2789
عنوان

بنظرتون این همکلاسیم چه حسی به من داره

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 59 پست
اووو اون سهمیه ای بوده؟ کلا واسه خوش اومدن رتبه ی دختر واست مهمه؟مثلا فرض کن یه پسری ۱۵۰ شده یه دختر ...

نه بابا چه اهمیتی داره

نمیدونم سهمیه ای هست یا نه. ولی خوابگاهی هست در حالی که من اهل همین شهرم(اصفهان)

واقعا نمیشه فهمید با این چیزا آخه 😅

چیزیم اتفاق نیفتاده ...عادیه این چیزا ...

من واقعا به عنوان یه دختر ترجیح میدم پسر سلام کنه سلام کنم یه مدته ...

اگه میخوای دوست بشی و آشنا بشی هم یواش یواش باید بری جلو و بفهمی از چی خوشش میاد از چی نمیاد ...من فکر میکردم پسرا کلا راحت میفهمن خیلی چیزا رو 🥴

🤍🩶🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی ب دوست داشتن یا نداشتن داره؟ نه خوب دخترها خیلی غرورشون براشون مهمه حتی اگه دوستتم داشته با ...

ولی دیروز با چند تا پسر بودم بعد امتحان این دختره هم اومد به همه مون سلام کرد

پس چرا اینجا اول سلام کرد؟ 

واقعا نمیشه فهمید با این چیزا آخه 😅چیزیم اتفاق نیفتاده ...عادیه این چیزا ...من واقعا به عنوان یه دخ ...

نه بابا من از کجا بفهمم

ببخشید شما حتی از پسری هم خوشتون نیاد جواب سلامش رو میدید یا یه بحث کوتاه باهاش میکنید؟

من اصلا نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم. میخوام یه دوست عادی باشیم تو این مورد حس میکنم گند زدم

منم منظورم همینه آشنایی بیشتر و دوستی اجتماعی منو آقام دقیقا همینطوری باهم آشنا شدیم تو دانشگاه بودم بعداز دو سال بهم پشنهاد ازدواج داد اینم بگم اوایل ازش خیلی بدم میومد کم کم عاشقش شدم جوری که یه روز نمیدیدم ش دق میکردم الان دوتا بچه داریم 

یعنی شما یه پسری رو ببینید اول سلام نمیکنید؟؟

چرا گاهی من سلام میدم ولی این وقتیه که بفهمم طرفو میشناسم و حواسش نیست واقعا یا همیشه اون سلام داده حالا من سلام بدم اکثر اوقات اونی که زودترمیبیته باید سلام بده 

کارشناسی که بودم من اصلا سلام نمیدادم 

خوابگاهی بودنش فقط واست مهمه؟بعدم قصد ازدواج باهاشو داری؟

هیچ فرقی نداره

ازدواج کجا بود من حتی نمیخوام رل بزنم وقتشو ندارم. فقط میخوام رابطه دوست عادی که قبلا داشتم رو دوباره بدست بیارم حالا یکم صمیمی تر 

چرا گاهی من سلام میدم ولی این وقتیه که بفهمم طرفو میشناسم و حواسش نیست واقعا یا همیشه اون سلام داده ...

بعد اینکه مثلا من اون دفعه سلام نکردم الان فردا برم اول سلام کنم ضایع نیست؟ 

بعدا سلام چیزی نیست برو یاد بگیر داشو بدست بیاری چمیدونم یهو نرو بهش بگی اول یه ماری کن شک کنه مثلا جزوه بگیر ازش مودب باش خودت باش خجالتی نباش خیلی عادی راجب مسائل صحبت کنین درس امتحان شوخی و...بعد کم‌کم پیشنهادتو‌مطرح کن و بگو‌قصدت اشناییه یه کاری ام‌نکن دختره بگرخه بهش ابراز علاقه کن (از در ضعف وارد نشو ازش تعریف کن و بگو حس خوبی بهتون‌دارم‌و ...)و بعد پیشنهادتو‌مطرح‌کن‌تموم‌ بشه رو‌دلت نمونه یا اره میگه یا نه 

دو‌روز دیگه یکی میاد مخشو میزنه اون‌وقت تویی و حسرت اینکه چرا زودتر نگفتم

اووو اون سهمیه ای بوده؟ کلا واسه خوش اومدن رتبه ی دختر واست مهمه؟مثلا فرض کن یه پسری ۱۵۰ شده یه دختر ...

🙏🤪🙏😚🙏🤪🙏😚🙏😚🙏😚😊🥲😊🥰😗🥰😗🥲😂🥲😂🥰😂🥰😂🥰😜🥰😜🥰😗😘😝😝😘😘🥰😘🥰

@niniyar_2     لطفا پاک کنید

نه بابا من از کجا بفهممببخشید شما حتی از پسری هم خوشتون نیاد جواب سلامش رو میدید یا یه بحث کوتاه باه ...

جواب آره ولی ترجیح میدم زود حرفم باهاش تموم بشه ...کلا بخش حرف زدن رو ملاک نگیر برای این مورد ...

توجه و نگاه و باقی مسائل مهمتره ...هر چند منم در برابر این مسائل یه کم با دخترای دیگه متفاوتم ولی باز تهش تا مادامی که طرفم متوجه نشه زل میزنم بهش ...،با دخترای دیگه رو میبینم زیاد از پسری که خوششون میاد نگاهش میکنن ...باقی مسائل رو تمرکز روش ...با حرف زدن و سلام کردن چیزی رو متوجه نمیشی 

🤍🩶🖤