2777
2789
عنوان

رد کردن خواستگار سالها پیش

356 بازدید | 29 پست

من از ١٦سالگی خواستگار داشتم یکی بود پدرش مدیر بانک بود برج سازی اینا ...تو همشون این خیلی زشت و بد صدا بود ولی وصعیت مالیش فول فول بود یعنی اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم ولی غرورشونو دوست داشتم وقتی بهش جواب رد دادم بعد چند ساعت مادرش زنگ زد که با دخترتون حرف بزنم و خیلی سرد باهام حرف زد گفت بگو من حلش کنم که دلیلو گفتم نمیذاره درس بخونم (اون موقعه گوشی خیلی پیشرفته نبود ) شمارمو گرفت پسره پیام داد کلا گوشیم تاشو بود ... دوبار تلفنی حرف زدیم یعد داداشام رفتن تحقیق گفتن شریک پدرش میگه پسره بده و خانوادش افتصاحن ....منم خودم به پسره گفتم جوابم رده گفت چرا قطع کردم روش😅اونم دیگه اصلا زنگ نزدن

الان یادش می افتم میخندم ولی انقد مغرور بودن به یاد ندارم خواستگاری اومد جواب رد دادیم همش دوباره زنگ میزد ...

تا بعدش با شوهرم ازدواج کردم همسرم موقعیت مالی ایناش خوبه از نظر تحصیلاتم عالی ....

قدیمیا میدونن من پرستارم دیشب تو بخش یه بیمار اوردن حامله درد داشت بعد همراه باهاش کلی ادم اومده بودن تا یه اقایی با داد اومد ایستگاه که خانومم درد داره چشمش به اسمم افتاد مکث کرد... بعد چندین سال یعنی قیافش زشت ترم شده بود خلاصه کارای پذیرشش انجام شد و دکترش اومد چون بچه تکون نخورده بود و مدفو.. کرده بود سریعا سزارین شد من بچرو اوردم بهشون نشون دادم امروز که همسرش اومده بود ازم سوال کرد سالها پیش چرا به من جواب رد دادی ؟ دلیلت چی بود 

اینجاست میگن کوه به کوه نمیرسه اما ادم به ادم میرسه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه کلیم خندم گرفت که هنوز یادشه گفتم اوو سالها گذشته هر دو متاهلیم بهتره فراموشش کنی که خیلی اصرار کرد منم حقیقتو بهش گفتم  خانوادم جوابشون رد بود چون شریک پدرتون گفته بود ادم خوبی نیستین اما بهتره به خانوم و دختر نازت فکر کنی بعدش رفت ..

عصر برای ملاقات مادره پسره اومد دوباره همون سوالو ازم کرد 

بهش گفتم گذشته ها گذشته به فکر عروس و نوه اتون باشید که گفت عروسم دختر شریک شوهرمه دقیقا چند ماه بعد جواب رد تو خودش بهمون پیشنهاد داده دنبال زن میگردید دخترم هست😬 حالا من میگم دعواشون نشه !!! 

من شیفتو تحویل دادم دیگه ازشون خبری ندارم ولی چیز خوبی به ذهنم نرسید 

تازه کلیم خندم گرفت که هنوز یادشه گفتم اوو سالها گذشته هر دو متاهلیم بهتره فراموشش کنی که خیلی اصرار ...

عجب شریک بدجنسی🤪اونجور گفته که دختر خودش و قالب کنه.‌حالا خدا راشکر که خودت هم دوستش نداشتی و الان خوشبختی.‌ولی خیلی ها اینکار و میکنن که به نقشه های شومشون برسن. وای پسره الان از زنش سرد میشه.‌کاش راستش و نمیشنید ازت

تازه کلیم خندم گرفت که هنوز یادشه گفتم اوو سالها گذشته هر دو متاهلیم بهتره فراموشش کنی که خیلی اصرار ...

وای حتما با پدرزنش بخثش میشه 

بیچاره زنش این وسط

اگه دیدیشون بگو حتی اگه شریکتون هم نمیگفت من جوابم رد بود با معیارام جور نبودین

بزار تلخی تو زندگیشون پیش نیاد

عجب شریک بدجنسی🤪اونجور گفته که دختر خودش و قالب کنه.‌حالا خدا راشکر که خودت هم دوستش نداشتی و الان ...

ببین من میگم حقیقتو میگفت بهتر بود خب درست نیست اینو بگم ولی من اون موقعه یادمه 50درصد واسه امکانات زندگیشون راضی بودم اما از صدای پسره متنفر بودم 

کاش میگفتی قیافه ات ب دلم نمی نشست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

محصل بودم ولی چون صورتم گرده و چشمام درشته هر جا میرفتیم برام خواستگار می اومد

الان چند سال دارید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄