همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
هرکسیم میتونه درس بخونه فکر کردی درس خوندن کاری داره؟!
بله سخته خصوصا یه دانشگاه خوب قبول شدن
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم منطق را نمیشه آدما برحسب سود و ضرر خودشون مشخص کنن...از نظر شما شاید منطقی نیست ولی خیلیا دیگه این را منطقی تر میدونن، جامعه همونطور که به دکتر و مهندس نیاز داره به کارگر و آشپز و بنا و نجارم نیاز داره و اونام حقشونه اگه دارن زحمتی میکشن حقوقش را یگیرن گرچه خیلی وقتا خیییلی کمتر از حقشون هم میگیرن
کی باید برابری حقوق باشه؟؟ اینطوری انگیزه تلاش و پیشرفت از بین میره. اون جامعه راکد میمونه
دقیقا چون فرقی نداره
جامعه رو به بی سوادی میره
چرا باید فکر کنین برابری حقوق یعنی برابری دریافتی ماهانه؟؟؟
خب چیز کمی نیست
من خودم درس خوندم ، دانشگاه خوب هم رفتم ولی راستش نمیتونم یه آجر بردارم بذارم اونطرف، یعنی اصلا توانایی بدنیش را ندارم.همه هم نمیتونن کارگر بشن.حالا منم که خانومم ولی دور و برم پسر هم دیدم که واقعا نمیتونن و ازشون بر نمیاد، اونم پسرای این دوره زمونه
من خودم درس خوندم ، دانشگاه خوب هم رفتم ولی راستش نمیتونم یه آجر بردارم بذارم اونطرف، یعنی اصلا توان ...
من کارگر بودم خودم
ولی خب گفتم بزار برم کنکور شرکت کنم
یکسال خوندم دراومدم
خیلی سختی کشیدم تا معدلم رو بالا نگهدارم
ولی الان بهم میگن نهایت حقوق ۱۰ تومن
هیچ جای دنیا این برابر نیست