2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شوهرخواهرم اعتیادداره ماتازه فهمیدیم البته ۳سال بیشتره...خواهرم ببهمون نگف...کارشوول کرده شهردوربودن اومده اینجاسرننه باباش...اجیم ۵ ماه پیششون بوداذیتش کردن الان پیش ماست یه بچم داره...شوهرش ن کارداره نه خونه...اجیم نمبتونه ازبچش دل بکنه شوهرشم دوس داره نمیدونیم پکارکنیم...بش گفتیم بروخونه پدرشوهرت میگ نمیرم خبلی اذیتش کردن طفلیو

خدا کمکش کنه چی میکشه؟

هیچب بیچاره حاضره توبلاتکلیفی سرکنه ولی نزدیک مادرشوهرش نشه‌...خیلی اذیتش میکنن خیلی سادست اعتیادشوهرش کمه اون کثافتام هی اذیتش میکنن...مگن غذابلدنیست درست کنه خودشونمیتونخ جمع کنخ‌...عوضیاپسرخودشون معتاده حالامیخان خواهرمنومقصرکنن هه

میترسه خواهرتشوهرش چی مصرف میکنه؟

هروئین😔انقداروم وبی سرزبونه که ادم دلش براش کباب میشه میگم توبه این صبوری چی ب روزت اورده مادره ک اینجوردلت ازش سیاهه...شوهرشم ازش جانب داری نمبکنه هم مادرش اذییش میکنه هم خواهراش...