2777
2789
عنوان

کادو روز مرد رو فردا ببرم محل کارش

236 بازدید | 21 پست

نظرتون چیه؟ یا بمونم دوشنبه ؟ زوده فردا؟ خودش دوست داره محل کارش باشه 

با اینک خیلی خیلی سختمه، آخه ۳ تا بچه دارم، تازه باید بزرگه رو از مدرسه بردارم ولی بخاطر خوشحالیش میخوام برم 

فردا برم یا دوشنبه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمتر از موتور ؟ نفهمیدم ببخشید

اون چ کادویی ک میخوای جولو همکاراش ببری 

باید گرون باشه 

اگ واقعا چیز درخوری هست ببر خوشحال میشه چون اونجا میبری همکاراش توجه میکنن بعد مردا ی عادتی دارن رو همه چی قیمت میزارن مثلا میگن داداش بیشتر ۵۰۰ نمیرزه ها!!

میدونم کادو دلی هست مهم اون معنویت هست اما برای محل کار بنظرم ی چیز گرون و درخور باید باشه تا طرف یجورایی سرافراز بشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اون چ کادویی ک میخوای جولو همکاراش ببری باید گرون باشه اگ واقعا چیز درخوری هست ببر خوشحال میشه چون ا ...

یه بافت خریدم ۷۰۰ تومن

اون چ کادویی ک میخوای جولو همکاراش ببری باید گرون باشه اگ واقعا چیز درخوری هست ببر خوشحال میشه چون ا ...

البته گل هم سفارش دادم باهم میبرم

قبلا میخواستم ماساژور بخرم خودش نخواست، گف دستگاه خوشم نمیاد 

ببخشید می پرسم شغل شوهرتون چیه؟ و اینکه به نظرم کادو شما خیلی خصوصیه بهتره توی ی کافی شاپ قرار بذاری ...

منم دقیقا میخواستم همینو بگم کادوشم لباسه بنظدم دوتایی باشن بهتره تا ببره سرکار نگفتم ناراحت نشع

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید