2777
2789

قضیه از این قراره که من شروع کردم به اقدام برای بارداریو همه جا خوندم که استرس سمه واسه بارداری و مثل قرص ضد بارداری عمل میکنه از بچگی خودمم یکم استرسی بودم این خرفو که شنیدم بدتر بدنم به شک افتاد از تپلم یکم به حرف زدنم حساس بودم چون میدونستم زیاد مهارت ارتباطاتیم خوب نیس ۵ روزه یه عادتی پیدا کردم هر روز یه جمله از خودم طراحی میکنم که مثلا قراره به شوهرم بگم و هی تند تند با خودم تکرارش میکنم و استرس شدید میگیرم و میترسم یادم بره ۶ ماهه اقدامم این استرسا نمیزاره باردار شم دو ماهم میشه پاهام گاهی زانو به پایین درد میگیره

۳ روزه استرس اینو دارم که اگه شوهرم گفت برادرشوهرم ابنارو با خودمون ببریم مسافرت  به شوهرم بگم که نه اصلا فکرشو نکن با نه اصلا حرفشو نزن فکر میکنم جمله دومیه بهتره و ۳ روزه استرس دارم که نکنه جمله اولیه رو بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم چی بگم. ولی خودم وقتی استرس میگیرم. 

ذکر میگم مدام. انقد که میبینم زمان گذشته و من متوجه نشدم. صلوات. میفرستم بیشتر. ارامش میده. استغفارم همین طور 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "