2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین راه علاجش 

اب سیر ترسی هست با پنبه بمالی اون قسمت 

یا خود سیر خشک یا تازه نصف کنی بمالی 

یا اب پیاز 

الکی هزینه امپول و این چیزها نکنید 

یک هفته استفاده کنید بعد دقیقا میبینید موها داره رشد میکنه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بهترین راه علاجش اب سیر ترسی هست با پنبه بمالی اون قسمت یا خود سیر خشک یا تازه نصف کنی بمالی یا اب پ ...

واقعا جواب داده واستون؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

وای من فکرکردم منظورت ریزش قیمت سکه هست. اومدم بگم دلت خوشه ها. بعد نگاه کردم کامنتارو، تازه فهمیدم ...

الهی😂🫂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

سرش بهترمژهاش درگیر

ببین دوست گرامی ریزش سکه که همه میگن مربوط به اعصاب هست اصلا درست و علمی نیست 

برای مژه هم اب پیاز با پنبه بزنید درسته که کمی سوزش داره ولی گوگرد اب پیاز باعث تحریک پیاز مو و مژه میشه و سریع رشد میکنه

ببین دوست گرامی ریزش سکه که همه میگن مربوط به اعصاب هست اصلا درست و علمی نیست برای مژه هم اب پیاز با ...

آخه اگه به چشم برسه که اون چشم چشم سابق نمیشه😂

واقعا جواب داده واستون؟

من خودم نداشتم 

ولی دوستی داشتم که کلی هزینه بالا جهت سرم و امپول و قرصهای گوناگون کرد خوب که نشد بیشتر هم شد 

تا مادر بزرگ یکی از دوستان شمالی ما گفت این کارو بکنید 

توی یک هفته تا ده روز واقعا موها شروع به رشد کرد 

آخه اگه به چشم برسه که اون چشم چشم سابق نمیشه😂

قرار نیست به چشم برسه 

شما با پنبه وقتی چشم خودتونو میبندید اب پیاز به مژه بزنید بعد از حدود ۱۰ دقیقه برید بشورید