2777
2789

خانوماریزش دارم وشوره چرب وخارش 

میرم حموم سرم که خیس میشه ناخن میکشم یک جرم سفیدمیادزیرناخنم انگارهمون باعث ریزش وخارش شده

روغن نارگیل و روغن فندق بزن به موهات

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط شامپو کتوکونازول . البته الان هزارتا شرکت ازش ساختن. ولی برا من فقطططط شرکت ساپونین جواب میده و ...

عزیزم شماهم دقیق مشکل منوداشتین یعنی ناخن میکشیدی اون جرم سفیدوداشتین زیرناخنتون

ضدشدره اویدرم میزنم بشدت کنترل کرده شوره هاموحنام زیادمیزنم گل سرشور بجای نرم کننده میزنم کراتین باعث شد کچل بشم لعنت بهت ولی الان تونیک اویدرم میزنم وچندتاقرص بلکه زیرشم قط بشه

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

ضدشدره اویدرم میزنم بشدت کنترل کرده شوره هاموحنام زیادمیزنم گل سرشور بجای نرم کننده میزنم کراتین باع ...

وای خیلی بده 

شامپواویدرم ضدشوره

عزیزم شماهم کف سرتون مث من یعنی ناخن میکشی اون جرم سفیدمیادزیرناخنت؟؟