2777
2789

اول از همه بگم ادرس و شماره پیشگو رو تو تاپیک و تو دابرکت به هیچ کس نمیدم

دومن بگم من همیشه اینارو مسخره میکردم ذره ای اعتقاد نداشتم

رفتم پیشش گذشتمو کامل ریخت رو اب

تمام جزییات زندگیمو ریخت رو آب..حتی موضوعاتی که سرش با همسرم بحث میکنیمو گفت

گفت خرید اینترنتی داری فلان روز میاد

از تمام اطرافیانم گفت که بینتون چه اتفاقی افتاده همه چیوووووو درست گفت

بعد از اینده گفت

گفت یکی از ارزوهای کوچیکت براورده میشه

همسرت سورپرایز داره برات

یه بحثی با همسرت میکنی و باهم قهر میکنید که اتفاق افتاد

ینفر میاد سراغت تا ابروتو ببره

داستان طلاق داری ولی جدا نمیشی

حامله میشی ولی خودت سقطش میکنی

از اون روز دستو دلم به هیچکار نمیره وقتی من هرکاری هم که بکنم ایندمو از اول نوشتن و اتفاق میوفته😭😭😭😭😭😭

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط نکن تا ایندت تغییر کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اسی از صبح داری تاپیک میزنی هر چی هم بهت میگیم باور نکن گوش نمیدی. والا ک فقط خدا از آینده خبر داره اخه اون رمال حقه باز مگه ب کجا وصله ک آینده تورو بدونه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

فرضا گذشته رو هم درست گفته باشه

آیندت دست خودته تا حد زیادی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

هیچکدومو درست نگفته هیشکی نمیتونه اینده رو بگه هیشکی من تاحالا هرکی برام گفته غلط بوده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

پیشگو اشناتون نیست؟

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸