2777
2789
عنوان

اون ساعت یک شب پیام میده من چرا منتظرش میمونم تا بیاد🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 50 پست
عجیبهبه نظرم بهش بگو و علت رفتارشو بپرساگر دیدی درست نشد کلا از زندگیت حذفش کن

بهش یه بار گفتم خیلی قبلا نزدیک بودیم چیشد گفت تو که دیگه پیشم نیستی که بخوام رو احساساتم باهات وقت بزارم و گفت هدف من دیگه شده درسام و آیندم با اینکه منم مثل خودش درس خونم من که کسی رو از درساش ننداختم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از من ۳۱ ساله بهت نصیحت بخاطر هیچکسسس از خوابت نزنپوستت داغون میشه ..ساعت ۱۱ ۱۲ بخواب دیگ

کاش فقط پوست بود 

برای ما زنا ساعت خواب نامنظم باعث تنبلی تخمدان هم میشه

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دیگ عصبیم کردی دختر منتظر چی دیگه 

جوابشو نده بزار خودش پیام بده پیامم داد اصلا دو روز بعد جواب بده واقعا حرص میخورم وقتی تامیکتو میبینم الانم ک دوران امتحاناته الکی ذهن خودتو درگیر کردی 

ایندتو اعصاب و روانتو رو خراب نکن نزار بشی مثل من 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢