2777
2789
عنوان

کوتاه قد

122 بازدید | 21 پست

سلام پسرم ۱۹ سالمه

من واقعا تنهام خیلی  دوس دارم بایکی آشنا شم یکی که همدم بشه باهاش خوش بگذرون دعوا کنیم آشتی کنیم و هزارتا چیز دیگه. ولی قدم کوتاه(۱۶۷) هیشگی قبولم نمی کنه همه دخترا پسرای قد بلند رو دوس دارن.

ترم دو دانشگاه هستم همه همکلاسی هام اوکی شدن باهم ولی من تک و تنها‌. کاش می شد این قد رو رشد داد واقعا نمی دونم چرا خدا مارو اینجور آفرید ولی نمیشه.

زندگی ام پر از ناامیدی هست اینم نا امیدی آخرمه کاش کاش میشد با یه آدم خوب و واقعی آشنا شم.

کسی راه افزایش قد داره خستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش کن ، برو دکتر  

نا امید نباش  خیلی ها با این قد ازدواج خوب داشتن 

حتی دیدم مدرس دانشگاه شده

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
نمیشه هورمون رشد تزریق کنی؟یه پسره همین کارو میکرد حالا چقد رشد کردو نمیدونم فقد میدونم تاثیر داشت

هورمون رشد زمانی تاثیر داره صفحات رشدم باز باشه 

الان که صفحه رشدم بسته اس بدردم نمی خوره.

کاش دختر بفهمن اخلاق مهم‌ترین از قده!

همین دیگه بیشتر دخترا برا شروع یه رابطه قد رو اولويت دارن ولی این اخلاق و ذات آدمه که باعث تدوام یه رابطه میشه نه قد بلند طرف

میخام یچی بگمت من همیشه پسرای قد بلند تایپم بودن ولی جدیدا روی ی پسر قد کوتاه کراش زدم میخام بگم کس ...

یه دختره خوشم اومده با هم رفیق هستیم باهاش صحبت می کنم بحث قد شد گفت اگر یه روز بخوام برم رابطه با پسر ۱۸۰ میرم همون جا انگار تیر زدن قلبم نمی دونم واقعا