2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ف ال قهوه من یبار گرفتم پیش کسی عالی بود یعنی مو ب مو دقیق بهم گفت

میشه شماره چیزی بدی ازش 

۲ خواهر مهربان یک حساب کاربری داریمدلیل تفاوت تاپیک ها همین هست 

برای هر موضوعی احساسی هم

پیش کاربلد بری باید تا درست دربیاد حالا هر فالی

من قهوه گرفتم راست راست هرچی گفت

دیگه نیت میکنی اونم میگیرع فک‌کنم فرقی نداره

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

پیش کاربلد بری باید تا درست دربیاد حالا هر فالیمن قهوه گرفتم راست راست هرچی گفت دیگه نیت میکنی اونم ...

آها مرسی گلم

🤪

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

میشه شماره چیزی بدی ازش

سلام

آن کاربر کارش همینه.

تبلیغ فالگیر و دعانویس و...

این جا به هیچ کاربری اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من خودم که نگرفتم مامانم اینا یکبار رفتن قهوه لامصب هرررررر چی گفت درست دراومد

این بیشتر درمورد خودمون میگه درسته؟

سلامآن کاربر کارش همینه.تبلیغ فالگیر و دعانویس و...این جا به هیچ کاربری اعتماد نکنین.

مرسی اطلاع دادی