2777
2789
عنوان

دیشب ب شوهرم گفتم دوست ندارم 😢

479 بازدید | 14 پست

اعتیاد داره ،دعوامون شد گفتم تو اصن نمیدونی زن داری یا ن ،گفت تو با این اخلاقت من چجور بهت محبت کنم و... خلاصه بحث بالا گرفت منم با صدای بلند گفتم دوست ندارم نمیخوامت اونم رفت خوابید منم خیلی اعصبانی بودم خوابم برده بود 

از صبح عذاب وجدان گرفتم 

ولی دارم با خودم فک میکنم واقعا دوستش دارم یا ن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گناه دارهاون مریضه کمکش کن بجای سرزنش و طرد کردن 😔🥺مریضه و دست خودش نیس کمک میخاد

یسریاشونم دست خودشونه مریضم نیستن

انتخاب اینکه معتاد بشن یا نه دست خودشون بوده

اگه تلاش میکنه برای ترک کردن اوکی

ولی اگه همچنان با وجود زن و بچه داره به اعتیادش ادامه میده فقط باید ازش جدا شد و تنهاش گذاشت

اینو از منی بشنو که 20 ساله با پدر معتاد سر کردم 

بیخیال بابا ما هم آدمیم خسته میشیم از سنگ که نیستیم منم یه زمانی شوهرم اعتیاد داشت بدترین حس دنیاست واقعا اعصاب فیل میخواد با معتاد کنار اومدن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

من همیشه میگم ولی اون فک میکنه دارم شوخی میکنم😗

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

از منی که روزی حداقل ده تا پرونده ی اعتیاد میبینم‌ بهت نصیحت 

پای آدم معتاد نمون

مواد رو ترک کنه سراغ یه چیز دیگه میره

این افراد همیشه دنبال هیجانات این‌ مدلی هستن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شماهم اگه میبینی تلاشی برای ترک کردن نمیکنه فقط ازش جداشو

نزار بچت رووزی برسه به حال من که بگه خدایا پس چرا اینو نمیکشی از دستش راحت شیم

پدر من مهربونه خیلییی هم مهربونه یکبااار سر من داد نزده یکبار واسم اخم نکرده ولی وایاز اون روزی که مواد نمیرسید بهش شب تا صبح من از ترس چشم رو هم نمیذاشتم

اگه میبینی قصد ترک کردن نداره یا ازش جداشو یا اگه باهاش موندی بچه دار نشو حداقل خودت به انتخلب خودت عذاب بکش یه بچه رو نیار تو اون زندگی عذاب بکشه

شوهرم اعتیاد نداره حتی ب سیگار  اینو گفتم  ک بدونی بخاطر این مسئله نیس .....وای من هر روز هر ساعت هر دقیقه و ثانیه میگم بهش دوست ندارم نمیخوامت بریم طلاقم بده.... ولی خب وقتایی ک قهر طولانی هستیم حتی ب بنی‌هاشم فکر میکنم بااازم ته دلم میبینم دوسش دارم حتی با وجود بدی هاش نمیدونم این دل لامصب چیه بخدا؟؟؟؟؟ وای خب ب خوبی‌اش فکر میکنم میبینم خوبی‌اش از بدیاش بیشتره و دلتنگ شدید میشم و برمیگردم خونم و ازش معذرت خواهی میکنم  و منت کشی میکنم.....گاهی آدم از سر زبونش میگ ولی از عمق ک ب مسائل نگاه میکنه میبینه بدجور دوسش داره دلتنگش میشه و یک چیزی ک هست همین رابطه باعث استحکام زندگی و بیشتر شدن علاقه مرد ب زن و زندگی و زن هم همینطور میشه  چون اگ غیر این بود جدایی خیلی راحت میشد 

.