2777
2789

آره گلم چند روز دیگه یکسالش تموم میشه 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
آره گلم چند روز دیگه یکسالش تموم میشه

کی بشه تیکر منم مثل شما چهار روزش بمونه 😍

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی بشه تیکر منم مثل شما چهار روزش بمونه 😍

الهی عزیزم ان‌شاءالله به زودی و سلامتی بگذرونین 

باز دلمون برای این روزاشون تنگ میشه 

ولی واقعا وقتی به یک‌سالگی برسن رسیدگی خیلی خیلی راحت‌تر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
الهی عزیزم ان‌شاءالله به زودی و سلامتی بگذرونین باز دلمون برای این روزاشون تنگ میشه ولی واقعا وقتی ب ...

مرسی گلم ان شاالله صدسالگی گل پسرت💋

آره دلمون تنگ میشه قطعا ولی وقتی خیلی کوچیکن هرروز یه دغدغه دارن ‌‌یه روز کولیک و رفلاکس، یه روز دندون، ..‌‌.  همش میگم الهی زودتر و به خیر بگذره 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
مرسی گلم ان شاالله صدسالگی گل پسرت💋آره دلمون تنگ میشه قطعا ولی وقتی خیلی کوچیکن هرروز یه دغدغه دارن ...

حق داری عزیزم واقعا سخته خدا قوت بهت ، ان‌شاءالله براحتی بگذره برات ، قربونت گلم مرسی از محبتت ان‌شاءالله همچنین گل پسرشما 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40