2777
2789
عنوان

به این روز عزیز قسمتون میدم بیایین کمکم کنید خسته شدم از این مشکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 26 پست

بعدشم دیدیم واقعا دیگه پول نداریم خودمون بع نیاز هامون برسیم هرچی در آمد بود خرج مهمونا میکردیم ، هیچوقت هم رومون نمیشد بهشون چیزی بگیم یعنی کلا تو عادت خونواده ما میگن مهمون حبیب خداست نباید یه ذره هم بهش بی احترامی بشه و مثل حاتم طایی با جون و دل ازشون پذیرایی میشه دیگه آخرش فقط یه راه برامون موند یه روز با اینکه برامون گرون تموم میشد ولی تصمیم مون رو گرفتیم که مرگ یه بار شیون یه بار کلا خونه زندگی روستامون رو ول کردیم رفتیم یه شهر  دور که یه مدت فقط شده برا یه ماه آسایش داشته باشیم یه بار راحت تو خونه مون بشینیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا الان که بهش فکر میکنم خیلی خندم میگیره 🤣🤣🤣🤣🤣اونجا که دیگه بدتر شد هفته اولی که رفتیم هنوز وسایل خونه رو نچیده بودیم که فامیل اومدن بخدا انقد وضعیت مالیمون بد بود که فقط خدا میتونه درک کنه چجوری سر میکردیم 

دیگه اونجا وقتی میومدن یه هفته دو هفته میموندن خونمون چون میگفتن راه دوره دیگه یکم بیشتر باشیم بعد میریم دیگه نمیتونیم زیاد پول تاکسی و بنزین بدیم دوباره زود بیاییم 

دیگه هر دوهفته یه بار جای مهمون با یه مهمون دیگه عوض میشد خلاصه تا یه سال و نیم اینجوری سر کردیم با بدبختی بعدش دیدن راه دوره خرجش زیاده رفت آمد خیلی کم شد رسید به ماهی سه چهار بار مهمون اومدن 

تعارف نکن ، هروقت گفتن تشریف بیارید بهشون بگو ان شاءالله سر فرصت ،هروقتم‌خواستن خودشونو بندازن خونتون بگو مهمان داریم یا کار داریم یا خونهدنیستیم یا نوبت دکتر داریم و یا کرونا گرفتیم یا آنفولانزا جرفتیم هر دفعه بپیچون دیگه نمیان

اره چند بار بگه فلان چیزارو بخر برام پولشم نده دیگه نمیان😂😂

فامیل ما اگه بخوان برن جایی بیشتر از دو روز بمونن با خودشون گوشت و مرغ و روغن و .. میبرن مگر اینکه طرف خیلی پولدار باشه ،کلا بینمون جا افتاده ، خوبه یکم آدم درک داشته باشه