2777
2789
عنوان

موقع درس خیلی کسلم

63 بازدید | 4 پست

من امسال میخوابم کنکور بدم ولی خب مادرم نارسایی کلیه داره و دیالیز میشه برای همین کارای خونه و مهمونداری و غذا و اینا با منه بعد از ظهرا کخ میام دری بخونم خسته میشم و تا میام درس بخونم بخاطر اینکه خوابم میاد و کسلم و کلا بی انرژیم درسو نمیفهمم و مجبورم بخوابم بخوابم هم ۲ حتی گاهی ۳ ساعت هم میخوابم و واقعا نمیدونم چیکار کنم که انرژی داشته باشم

مدام بی انرژی و بی حال و خسته و کسل هستم پیشنهادتون چطور کنترل کنم

عزیزم خدا قوت بهت که همچین کار بزرگی میکنی و کمک حال مامانت هستی مطمعن باش حتی اگه با ساعت مطالعه کم درس بخونی خدا به درس خوندن برکت میده اما راهکار 

سعی کن شبا حتما خواب کافی داشته باشی به موقع بخواب و به موقع بلند بشو ،در روز هم نباید بیشتر از ۲۵ دقیقه چرت بزنی چون بیشتر از اون بدنت وارد فاز خواب عمیق میشه 

واسه روز من این روش رو استفاده می‌کردم خیلی بازدهی داشت ،اول یه شات قهوه یا کاپوچینو میخوردم بعد میخوابیدم بالافاصله بعدش در حد ۲۵ دقیقه گوشی رو کوک میکردم سر ۲۵ دقیقه پا میشدم خیلی اینجوری خستگیم رفع میشد 

شاید بگی آدم تو ۲۵ دقیقه تا بیاد خوابش ببره فقط شده یه ربع بعله مهم نیست خوابت ببره این ۲۵ دقیقه یا نه فقط برو دراز بکش ۲۵ دقیقه چشماتو رو هم بذار و ریلکس کن باور کن وقتی پا بشی اصلا یه انرژی مضاعف داری 

ببخشید طولانی شد

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا قوت بهت که همچین کار بزرگی میکنی و کمک حال مامانت هستی مطمعن باش حتی اگه با ساعت مطالعه کم ...

ممنون گلم

باشه عزیز ممنون بابت راهنماییت

نه این چه حرفیه کامل توضیح دادی دیگه