2777
2789
عنوان

بدنسازی یافیتنس

57 بازدید | 5 پست

من نزدیک یکساله فیتنس میرم الان خیلی لاغر شدم دلم میخواد بازوهام و باسنم حجم بگیره ب مربیمم که میگم میگه فیتنس برا حجم گرفتنم هست اما باید دوبرابر برا حجم شهریه پرداخت کنی که برنامه بهت بدم درصورتیکه اگه برم بدنسازی باهمون شهریه هم میتونم امامیخوام بدونم آیا بدنسازی اصلش برا حجم دادنه یا باز برنامه جدا داره ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌خوام فقط یکیشون برم

حتمابدنسازی بروعزیزم قشنگ حجم میگیره باسنت وبازووبدنت سفت ومحکم میشه شماکه دیگه نمیخوای لاغرشی بدنسازی بهتره تابه حال چربی  سوزی کردی بدنسازی بری بدنت حالاتبدیل به عضله میشه

حتمابدنسازی بروعزیزم قشنگ حجم میگیره باسنت وبازووبدنت سفت ومحکم میشه شماکه دیگه نمیخوای لاغرشی بدنسا ...

اره منم نظرم همینه اما میترسم نکنه بدنسازیم مثله فیتنس لاغرترم بکنه چون نمی‌خوام خصوصی برم گروهی بهتره چون شهریشم کمتره فقط می‌خوام بدونم نکنه بدنسازی اصلش برا لاغری باشه مثله مربیه فیتنس بگه برا حجم باید دوبرابر شهریه بدی

اره منم نظرم همینه اما میترسم نکنه بدنسازیم مثله فیتنس لاغرترم بکنه چون نمی‌خوام خصوصی برم گروهی بهت ...

نه فقط بایدمکمل بخوری وبعدباشگاه وپروتیین زیادبخوری مثلامن خودم برای لاغری میرم بدنسازی ولی برای حجم سازی هم خیلی میان واوناخیلی بعدباشگاه میخورن جوجه وعدسی وهرچی پروتین ومکمل مصرف میکنن باشگاه میری گرسنه میشی اونی که میخوادلاغرشه یه تخم مرغ میخوره ولی اونی که میخوادحجم بگیره کلی میخوره بعدش