2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم همین تایپیکو بزنم

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید

خندم میایهمال ما یه روزم تا الان تعطیل نشد با اینکه حتی برفم زد

ساکن کجایی

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید

خندت نیایه خواهر گریت بیایه اگر امتحان سختی مثل من داری

دانشجویی؟ دانشگاها اعلام کردن که در هر حال امتحانا برگزار میشه و لغو نمیشه 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
امیدوارم ناراحت نشی از پیامم. تاپیک درسته جانم. Topic. یعنی موضوع، عنوان. شایدم اشتباه تایپی بوده ...

اشتباه تایپی بود 😁