2777
2789
عنوان

دیشب حق پارتنرم و گذاشتم کف دستش

405 بازدید | 61 پست

دوستان بیایید بخونید و بگید خوب کردم با پارتنرم‌ این کارو کردم یا نه ؟

دیشب با پارتنرم که باهاش زندگی هم میکنم رفته بودیم بگردیم داشتیم میرفتیم تجریش 

تو ماشین تو راه بودیم نزدیکای زعفرانیه پارتنرم یه زنی رو تو ماشینش دید و چند ثانیه از اون نگاهای رو‌ مخی که نفرت دارم و حس بد میگیرم بهش کرد و اون زنه  پیچید جلوی ماشین ما 

دیگه این ندید بدید هم  همینجور پشتش داشت میومد  من از حرصم دست و پاهام یخ کرد چون مدل نگاهش خیلی اذیتم کرد 

بارهااااا و بااارهااااا این مدل رفتارش باعث از کوره در رفتن من شده بود و دعوای شدید کردیم حتی یه بارم قبلا وسط راه از ماشین پیاده شدم و درو کوبیدم رفتم و تا صبح دعوا داشتیم 

بار صدمش بود که تکرار میکرد این نگاهاش به زنای دیگه رو و با اینکه میدونه من حساسم باز ترک نمیکنه و میره رو مخم 

حالا دیشب من خودمو کنترل کردم و عصبانیتمو سریع نشون ندادم ولی فک کنم فهمید چون ساکت شده بودم و داشتم تو فکرم فکر تلافی میکردم

نمیخواستم شبمون خراب شه 

پس این دفعه یه کار دیگه کردم دیدم یه بنز اخرین مدل از کنارمون میومد منم بنزیه رو با دقت نگاه کردم و گفتم وای چه بنزیهههههه بعد رانندش و که یه مرد جاافتاده بود نگاه کردم از قصد چون من عادت نداشتم مردا ‌‌رو نگاه کنم پس این دفعه از قصد نگاه کردم تا بچزونمش بعد گفتم رانندش سن بالاس

پارتنرم  انگار ناراحت شد 

تو دلم کیف کردم که تلافی کردم تا بفهمه منم بلدم زل بزنم مثل خودش

بعد دیدم لال شدددد و ناراحت 

حالا یه پسره هم کنار خیابون داشت میرقصید خیلیم خوب میرقصید همه بهش شاباش میدادن

بعد هی به پسره زل زدم گفتم وای چقد خوب میرقصه پسرههههه بعد هی نگاه میکرد رقصیدنشو گفتم کاش پول خرد داشتم بهش شاباش میدادم 

دیدم ناراحت شده و با یه لحن ناراحتی گفت تو که خدای شاباش دادنی

فهمیدم چه جمله چرتی در اورده گفته معلوم شد بدجور چزوندمش عوضی رو

اینو بگم که اون دفعه اول بود اینجوری  میدید که به مردا و پسرا نگاه میکنم تعریف میکنم

بعدش دیگه فهمیدم پس اونم ناراحت میشه فهمیدم از این به بعد چه جوری بسوزونمش چون خیلیییی منو با نگاهاش ازار میده و اینو میدونه و تکرار میکنه

حالا شما بگید به نظرتون کارم خوب بوده یا نه؟ اگه شما جای من باشید با همچین پارتنر یا شوهرتون چه جوری رفتار میکنید تا تکرار نکنه 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏

ببخشید اسم رمانتون چی هست 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ باحال با پارتنر زندگی میکنین؟ مث خارجیا...

من حالم از هیز ب هم میخوره چون روانیم میکنه و هرآن باید منتظر خیانتش باید باشی پس من میگم ازش فاصله بگیر برو خونه خودتون هر وقت سراغتو گرفت در آرامش بگو من با این هول بازیا امنیت و آرامشمو از دست میدم خودتو درست کن یا همینجوری ادامه بده تا حسمو بهت از دست بدم

چ باحال با پارتنر زندگی میکنین؟ مث خارجیا...من حالم از هیز ب هم میخوره چون روانیم میکنه و هرآن باید ...

اره تو تهران خیلیا با پارتنر زندگی میکنن 

بارهاااا سر این موضوع دعوای شدید کردیم دیگه بریدم از این رفتارش

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏